REUTERS/Alberto Lingria / REUTERS
POLICIJA TRAGA ZA POČINITELJIMA

OPLJAČKAN SUDAC VELIKOG DERBIJA IZMEĐU MILANA I JUVENTUSA Lopovi mu provalili u kuću, pa ukrali automobil, nakit, satove, ali i zviždaljke!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. studeni 2018. 21:22

Sucu velikog derbija talijanskog prvenstva između Milana i Juventusa koji je odigran proteklog vikenda, Paolu Mazzoleniju, lopovi su provalili u stan i ukrali vrijedne predmete.

Jedno je sigurno, a to je da nije nikakav slučaj nezadovoljnog navijača Milana obzirom kako se sama pljačka dogodila nekoliko dana prije spomenutog susreta. Točnije u petak kada su kriminalci provalili u njegovu kuću u Alzano Lombardu, izvještava L'Eco di Bergamo.

Lopovi su ukrali automobil, dva računala i sata, nakit i nekoliko zviždaljka te opremu, a valja istaknuti kako policija još uvijek traga za počiniteljima. Mazzoleni posao suca u Seriji A obavlja od 2005. godine, a član FIFA-ine sudačke ekipe je od 2011. godine.

Soccer Football - Serie A - AC Milan v Juventus - San Siro, Milan, Italy - November 11, 2018  AC Milan's Gonzalo Higuain is shown a red card by referee Paolo Mazzoleni  REUTERS/Alberto Lingria
REUTERS/Alberto Lingria / REUTERS

Linker
25. travanj 2024 01:58