REUTERS/Susana Vera
NE MOŽE SE POMIRITI

OTAC LUKE JOVIĆA POLUDIO NA MEDIJE U SRBIJI NAKON OPTUŽBI DA JE PREKRŠIO PRAVILA SAMOIZOLACIJE 'Ova slika koja se stvara o njemu je užasna'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. ožujak 2020. 09:38

Srpski nogometaš Luka Jović, član madridskog Reala će vrlo vjerojatno biti kazneno prijavljen zbog nepoštivanja samoizolacije, a njegov je potez izazvao veliku osudu u javnosti.

Jović se nedavno vratio u Beograd iz Madrida te je morao boraviti u samoizolaciji kao i svi ostali nogometaši i košarkaši "kraljevskog" kluba jer je jedan košarkaš Reala bio pozitivan na koronavirus.

No, viđen je u javnost u društvu svoje djevojke na proslavi njezina rođndana. Prema članku 248. Kaznenog zakona u Srbiji, odnosno nepostupanju po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije, Joviću prijeti novčana kazna ili zatvor do tri godine.

JEDDAH, SAUDI ARABIA - JANUARY 12: Luka Jovic of Real Madrid looks on during the Supercopa de Espana Final match between Real Madrid and Club Atletico de Madrid at King Abdullah Sports City on January 12, 2020 in Jeddah, Saudi Arabia. (Photo by Francois Nel/Getty Images)
Francois Nel/Getty Images

Nakon svega oglasio se i otac Milan koji je izjavio da je napad na njegovog sina neopravdan.

- Garantiram vam da nije prekrišio nikakvo pravilo. Ne izlazi iz kuće osim kada mora otići u dućan po hranu. Kćer mi je rekla što se sve piše o Luki, uostalom, i mi smo u kontaktu i sigurno mi ne laže. On je dobar i obrazovan dečko i zna kakva je situacija. Ova slika koju mediji stvaraju o njemu je užasna, kao da je ubio nekoga. Dobio je dozvolu kluba da se vrati u Srbiju i nije učinio ništa pogrešno. Takve laži mogu naštetiti njegovoj karijeri jer su već došle do Španjolske. Sada Real Madridu moramo dokazati da su to samo laži.

Linker
25. travanj 2024 15:33