Bojan Knežević
 Damir Krajac / CROPIX / CROPIX
SPORTSKE NOVOSTI DONOSE

OTKRIO DA JE DOBIO POZIV U REPREZENTACIJU SRBIJE I DIGAO SVE NA NOGE 'Ako je igrao za Hrvatsku, onda može igrati i za neku drugu državu!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. travanj 2019. 21:14

Najava Bojana Kneževića, Dinamova veznjaka na posudbi u Lokomotivi, da bi mogao zaigrati za Srbiju, nije izazvala buru na Kajzerici. Štoviše... To je zapravo i logično, budući da je i ovo proljeće Knežević praktički izgubio zbog ozljede, pa nije ni ostavio trag u Lokomotivi.

Tek je počeo trčkarati i uskoro će se priključiti momčadi, a o Kneževićevu "koketiranju" sa Srbijom trener Lokosa Goran Tomić kaže:

- Ne znam što bih ja tu trebao reći... Njegovo je osobno pravo da odluči za koga će igrati. Ne bih to previše komentirao, to je njegova osobna stvar.

- Bio je standardni mladi reprezentativac Hrvatske, pa ako je igrao za Hrvatsku, onda svakako može igrati i za neku drugu državu. Ali, ne bih ja o tome više govorio, to je isključivo njegova osobna stvar, on mora dobro procijeniti i odlučiti. Sve je to stvar njegova izbora - smatra Tomić.

Ronald Gorsic / CROPIX
CROPIX

Reakcije medija u regiji na vijest o Kneževiću

Sportske novosti donijele su danas priču koja je zatresla nogometnu regiju. Bojan Knežević, veznjak Lokomotive mogao bi u budućnosti igrati za Srbiju! Sam igrač je kazao kako je dobio poziv dok s druge strane iz FSS-a još nema odgovora.

- Istina je! Zvali su me nedavno iz Srbije, zvao me čovjek iz Saveza i rekao mi da postoji mogućnost da igram za Srbiju i pitao me jesam li zainteresiran. Moram priznati da me malo zatekao. Potom mi je rekao da zna da mogu ostvariti uvjete igranja za Srbiju, da je samo na meni da kažem jesam li zainteresiran ili odbijam takvu mogućnost. Ako kažem da me zanima, onda ćemo dalje razgovarati - ispričao nam je Knežević.

Nakon objave vijesti koju su donijele Sportske novosti odmah su se raspisali i mediji u regiji, pa tako srpski Kurir kaže: 'Trese se region, Srbija krade veliku nadu hrvatskog fudbala: Reprezentativac Hrvatske će igrati za Orlove?!'

Mondo.rs prenosi vijest u čijem naslovu stoji: 'Iz mlade reprezentacije Hrvatske u dres Srbije?!'. S druge strane Blic.rs, tvrdi kako Knežević uopće nije dobio poziv iz njima bliskih izbora FSS: 'FSS DEMANTUJE HRVATA 'Knežević? Niti smo ga zvali, niti nam treba u reprezentaciji Srbije!'

Linker
20. travanj 2024 14:35