screenshot Twitter
OVO JE NEŠTO NOVO

OVAKO TO IZGLEDA KADA IMAŠ 'KREATIVNE' RODITELJE Mladi Kolumbijac stigao na probu kod argentinskog prvoligaša, ali svi pričaju samo o jednom

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. veljača 2019. 15:10

Mladi kolumbijski nogometaš i jedan od većih tamošnjih talenata, Efmamjjasond González stigao je u argentinski San Lorenzo na probu.

Već od malih nogu većini u Kolumbiji bilo je jasno kako je pred ovim momkom velika budućnost, a nakon godina provedenih u Atlético Nacionalu iz Medellína sada je stiglo vrijeme za iskorak u karijeri.

Ipak, osim po nogometnom umijeću Gonzalez je zaintrigirao javnost svojim neobičnim imenom - Efmamjjasond. Naime, slova njegova imena odgovaranju početnim slovima mjeseci u godini (na španjolskom), E (siječanj) F (veljača) M (ožujak) A (travanj) M (svibanj) J (lipanj) J (srpanj) A (kolovoz) S (rujan) O (listopad) N (studeni) D (prosinac).

Jedno od objašnjenja za ovakvo ime je prilično jednostavno, njegovim se roditeljima sviđaju mjeseci u godini. Kako god bilo u nadolazećim danima bit će poznato hoće li mu San Lorenzo dati priliku da zaigra u klubu ili će se morati vratiti u Kolumbiju kako bi tamo nastavio karijeru.

Linker
19. travanj 2024 21:05