REUTERS/Russell Cheyne
NAŠLI SU RJEŠENJE

OVO SE U NOGOMETU JOŠ NIJE DOGODILO: Europski prvak će unutar 24 sata odigrati dvije utakmice na suprotnim krajevima svijeta!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. studeni 2019. 22:01

Nakon što je Liverpool u osmini finala Carabao kupa u ludoj utakmici s 19 golova izbacio Arsenal, postalo je jasno da će prosinac biti još luđi nego što u stvari jest za sastav Jurgena Kloppa. Sredinom sljedećeg mjeseca Redse čeka nastup na Svjetskom klupskom prvenstvu, a baš tada trebao bi se igrati i četvrtfinalni sraz Carabao kupa s Aston Villom. Ispalo je tako da bi se trebalo igrati dva dana zaredom.

Ako je suditi po današnjem priopćenju koje je Liverpool odaslao u javnost - igrat će se!

Utakmica protiv Aston Viille ostaje kako je planirano, 17. prosinca. Samo 24 sata kasnije, u Kataru, Liverpool će igrati i polufinale SP-a za klubove. Iako je Klopp kategorički odbio mogućnost da njegov klub zaista sve i odigra po već određenim terminima, iz kluba su potvrdili da će na dva kontinenta postaviti potpuno različite momčadi.

- Željeli bismo ovim putem zahvaliti EFL-u s kojim smo imali i razgovore glede eventualne promjene termina četvrtfinala Carabao kupa. Nismo se uspjeli dogovoriti, niti jedan novi datum nam ne odgovara. Kao rezultat toga, poslat ćemo na dvije utakmice - različite momčadi. Naravno, to nije idealno za nas, ali jest u interesu natjecanja i ostalih klubova te je za nas novi motivirajući izazov - vele iz Liverpoola.

Još uvijek nije određeno koja će momčad na koju utakmicu, protiv Ville i u Katar, ali za očekivati je da bi u Carabao kupu sastav mogao biti prošaran, dok će po trofej, novi na kojeg Redsi ciljaju poslati udarna postava.

Linker
26. travanj 2024 08:11