www.whufc.com
ODLAZAK IZ WEST HAMA

Petrić razočaran: 'Obećali su da ćemo igrati s dvije špice, no to se nikada nije ostvarilo'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. siječanj 2014. 13:34

Hrvatski nogometaš Mladen Petrić (32) napustio je redove engleskog Premierligaša West Ham Uniteda, nakon što je u njegovom ugovoru aktivirana klauzula raskida...

West Ham je odlučio aktivirati tu klauzulu, očito nezadovoljan uslugama hrvatskog napadača. Petrić, koji je nastupio u svega četiri susreta ulazeći s klupe za pričuve, je za njemački mopo.de izjavio da bio u svakom slučaju napustio londonski klub, čak i da je uprava tražila njegov ostanak.

- I klub i ja smo imali pravo raskinuti suradnju s posljednjim danima godine. Da West Ham nije to napravio, ja bih. Kada sam dolazio bilo mi je rečeno da ćemo igrati s dva napadača, no to se nikada nije ostvarilo. Nisam više mogao tako – rekao je bivši napadač Fulhama, koji sada mora pronaći novi klub:

- Moram pronaći momčad u kojoj ću igrati, jer je to jedini način da budem u krugu kandidata za Svjetsko prvenstvo u Brazilu – zaključio je Petrić.

Prema prvim informacijama, Petrić bi se mogao vratiti u Švicarsku, gdje je kroz devet sezona nosio dresove Grasshoppersa i Basela. Upravo su ta dva kluba glavni kadidati za dovođenje iskusnog hrvatskog napadača.

Linker
21. travanj 2024 18:07