Nogomet Mix

Petrić razočaran: 'Obećali su da ćemo igrati s dvije špice, no to se nikada nije ostvarilo'

AUTOR:
 • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 01.01.2014. u 12:34

 • Hrvatski nogometaš Mladen Petrić (32) napustio je redove engleskog Premierligaša West Ham Uniteda, nakon što je u njegovom ugovoru aktivirana klauzula raskida...

  West Ham je odlučio aktivirati tu klauzulu, očito nezadovoljan uslugama hrvatskog napadača. Petrić, koji je nastupio u svega četiri susreta ulazeći s klupe za pričuve, je za njemački mopo.de izjavio da bio u svakom slučaju napustio londonski klub, čak i da je uprava tražila njegov ostanak.

  - I klub i ja smo imali pravo raskinuti suradnju s posljednjim danima godine. Da West Ham nije to napravio, ja bih. Kada sam dolazio bilo mi je rečeno da ćemo igrati s dva napadača, no to se nikada nije ostvarilo. Nisam više mogao tako – rekao je bivši napadač Fulhama, koji sada mora pronaći novi klub:

  - Moram pronaći momčad u kojoj ću igrati, jer je to jedini način da budem u krugu kandidata za Svjetsko prvenstvo u Brazilu – zaključio je Petrić.

  Prema prvim informacijama, Petrić bi se mogao vratiti u Švicarsku, gdje je kroz devet sezona nosio dresove Grasshoppersa i Basela. Upravo su ta dva kluba glavni kadidati za dovođenje iskusnog hrvatskog napadača.