CROPIX
UZBUDLJIVA FINALA

POGLEDAJTE SCENE SLAVLJA U LUDOM NOGOMETNOM DANU Hajdukovi klinci nadigrali Dinamo i osvojili Kup, Modri ubrzo uzvratili preko kadeta!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. svibanj 2017. 15:27

U Ludbregu je danas festival nogometa - igraju se čak tri finalne utakmice nogometnog kupa Hrvatske za mlađe uzraste. U sve tri utakmice gledamo okršaje Hajduka i Dinama, a prvi je već završio i to velikim slavljem pionira iz Splita.

Pioniri Hajduka svladali su dinamovce s 3:1, a u strijelce su se upisali Ćubelić, Bebić i Ljubičić, dok je za Dinamo jedini pogodak zabio Šaranić. Inače, Dinamo je susret završio s igračem manje, isključen (dva žuta kartona) je sin nekadašnjeg igrača Dinama Jasmina Agića, poznatog i po malo grubljem shvaćanju nogometne igre. Reklo bi se, ne pada jabuka daleko od stabla...

U finalu kadetskog kupa igrači Hajduka poraženi su od Dinama rezultatom 3:2. Golove za Bijele postigli su Šego i Blagaić, dok su se za Dinamo u strijelce upisali Pršir, Marin i Šipoš.

Ključan trenutak utakmice bio je u 47. minuti kada je Kreković zbog prigovora dobio crveni karton i ostavio svoju momčad s 10 igrača.

Čeka se i finale juniora...

Linker
26. travanj 2024 16:46