Emica Elvedji / CROPIX
KAOS U REŽIJI PETRA BOČKAJA

POGLEDAJTE ŠTO JE OSTALO OD BENZINSKE KOJU JE MERCEDESOM DEMOLIRAO NOGOMETAŠ Kompletan prednji dio uništen, zaposlenicu morali izvlačiti vatrogasci

Piše: Nikola PatkovićObjavljeno: 02. ožujak 2019. 14:35

Nogometaš NK Osijeka Petar Bočkaj (23) zabio se Mercedesom u benzinsku postaju u Kanižlićevoj ulici u Osijeku, oko ponoći između petka i subote. Prema dostupnim informacijama Bočkaj se vraćao s koncerta srpskog pjevača Saše Matića u dvorani Gradski vrt, piše Glas Slavonije.

Mladi nogometaš doslovno se uparkirao u prostor benzinske postaje pri čemu je ozlijeđena djelatnica koja je u tom trenutku bila iza pulta.

Umjesto da joj pomogne, mladić je pobjegao, no nije daleko odmakao.

- Vozač je krenuo vozilom, bez nadzora, te je udario u prostor benzinske postaje. Djelatnica je ozlijeđena, no za sada ne znamo kakve ima ozljede. Vozač je napustio mjesto događaja, no ubrzo je pronađen - kazao je Darijo Premec, glasnogovornik Policijske uprave osječko-baranjske.

Nakon 12-satnog zadržavanja u policiji, Bočkaj je pušten kući uz prekršajnu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće u alkoholiziranom stanju te zbog bježanja s mjesta nesreće.

S obzirom da su kod djelatnice benzinske postaje za sada utvrđene lake tjelesne ozljede, Bočkaj je zaradio samo prekršajnu prijavu, ali ukoliko se u međuvremenu ispostavi da ima i težih ozljeda, tada mu prijeti kaznena prijava.

Također, s obzirom na navedeno, informacija o tome da se dosadašnji igrač Osijeka namjerno zabio u prodajni prostor benzinske postaje pada u vodu, jer bi u tom slučaju protiv njega sigurno išla kaznena prijava. Naime, iz izjava svjedoka, ali i pregledom videonadzora, utvrđeno je da je do ovog incidenta došlo spletnom niza nesretnih i nespretnih okolnosti.

FOTOGALERIJA: Posljedice nesreće koju je skrivio Petar Bočkaj

Djelatnica benzinske postaje ostala je zaglavljena, te su u pomoć pozvani vatrogasci.

- U 00,04 sati u subotu dobili smo dojavu da je vozač uletio u prostor benzinske postaje. Dolaskom na mjesto intervencije utvrdili smo da je Mercedes AMG E 43 prošao kroz ulazna vrata benzinske postaje i od siline udara pogurao pult koji je djelatnici zaglavio nogu. Oslobodili smo djelatnicu bez korištenja vatrogasne opreme - doznaje Glas Slavonije iz Vatrogasnog operativnog centra Javne vatrogasne postrojbe Osijek.

Benzinska postaja u potpunosti je uništena. Sve što je u njoj bilo je razbacano, razbijeni su izlozi i uopće nema prednjeg dijela objekta.

U subotu u jutarnjim satima već su odgovorne osobe INA-e bile na mjestu događaja, a benzinska postaja trenutno nije u funkciji. Kako se doznaje, postoji mogućnost da se postavi montažni objekt te da postaja počne s radom u ponedjeljak.

Kao što smo izvijestili, NK Osijek je promptno raskinuo ugovor s njim.

Facebook
Facebook
Facebook

Linker
17. travanj 2024 06:32