Zeljko Hajdinjak / CROPIX
SKANDAL U CENTRU GRADA

POLICIJA POTVRDILA: NOGOMETAŠ JE BIO ŽRTVA, A ŠOGOR JE PODUZETNIKA NAPAO U SAMOOBRANI Čeka se dovršetak istrage dramatičnog događaja u Koprivnici

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. rujan 2019. 13:32

Koprivnica, ali i ne samo Koprivnica u četvrtak je bila na naslovnici kako sportskih, tako i rubrika crne kronike u domaćim medijima. Glavni lik u pričama bio je napadač Slaven Belupa, Muzafer Ejupi. Povratnik u klub sudjelovao je u obračunu zbog parkinga s njegovim šogorom i jednim koprivničkim poduzetnikom. Zvuči prozaično, ali reagirala je i policija, a Ejupi je proveo i noć u pritvoru.

Iako se isprva pisalo o tome da je nogometaš sa svojim šogorom napao poduzetnika, koprivnička je policija u priopćenju navijestila da je trenutak potpuno drugačiji. Ejupi je žrtva u cijelom događaju. Čekala se samo potvrda policije koja se oglasila priopćenjem.

- Poduzetim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je u srijedu, 25. rujna, oko 19.40 sati u Koprivnici u Ulici Antuna Nemčića na parkiralištu nakon verbalnog sukoba, 53-godišnjak s koprivničkog područja metalnom šipkom udario u predjelu glave 31-godišnjeg državljana Sjeverne Makedonije, a potom zadao nekoliko udaraca šipkom po tijelu osumnjičenom 32-godišnjaku. Postupajući u nužnoj obrani osumnjičeni 32-godišnjak [šogor Ejupija op. a.] je uzeo metalnu šipku od 53-godišnjaka te mu zadao udarce po glavi i tijelu. U fizičkom sukobu teške tjelesne ozljede zadobio je 53-godišnjak, dok su 31 i 32-godišnjak lakše ozlijeđeni", stoji u policijskom priopćenju.

Ejupi tako neće igrati za klub ovoga vikenda u HNL-u, a osim psihičke boli, pretrpio je i fizičke ozlijede. Spominju se podlijevi i šavovi.

Linker
20. travanj 2024 14:29