Shaun Botterill/Getty Images
POGLED IZ RONALDOVOG KORNERA

PORTUGALSKI MEDIJI PODIJELJENI OKO NAGRADE MODRIĆU Jedan detalj posebno je oduševio i one naklonjene Cristianu Ronaldu

Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 26. rujan 2018. 10:00

Pobornici lika i djela Cristiana Ronalda svim su se silama jučer trudili dokazati da je njihov ljubimac zaslužio biti FIFA-in igrač godine, no naposljetku su morali čestitati najboljem - Luki Modriću! Portugalski mediji to i jesu napravili, ali ipak su pokušali predočiti statistiku kako bi još jednom pokušali čitatelje uvjeriti kako ovo nije u redu. Ali, itekako je u redu, Luka je zaslužio ovu nagradu i to je činjenica!

- Cristiano je dao pedeset golova, a koliko je Modrić dao? Naš je kapetan bio ključni igrač u novom Realovu pohodu na Ligu prvaka - piše Record, koji je očito zaboravio da je i Luka bio jedan od ključnih igrača Blancosa u tom istom pohodu.

Drugi portugalski list A Bola bio je oduševljena Lukinim govorom i Bobanovim emocijama...

- Modrić je, moramo priznati, sve dirnuo svojim govorom, a posebno je bilo vidjeti Zvonimira Bobana kako je pustio suzu nakon što je Modrić spomenuo ‘98. generaciju i njega kao svojeg idola - stoji na A Boli, koja je također dodala:

- Modrić je najbolji igrač svijeta, bio je ključan u Realovu pohodu na Ligu prvaka, a kasnije je i Hrvatsku vodio do drugo mjesta u Rusiji. Stoga, ova nagrada je sasvim zaslužena.

Treći sportski list O Jogo pozabavio se hrvatskim medijima i tako je prenio svojim čitateljima kako su kod nas doživjeli ovu nagradu.

- Ronaldo je bio iznimno kritiziran što nije došao na ceremoniju i što nije odao počast svojem bivšem suigraču. Njegov ego veći je nego njegova nogometna klasa - kaže O Jogo, a onda je dodao: - Možda je Cristiano zbilja mogao pokazati malo poštovanja, ali kako je tako je.

Ronaldo nije čestitao

Cristiano Ronaldo nije čestitao Luki Modriću na novoj nagradi. Nije dao nijednu izjavu povodom Lukina odabira, a također na društvenim mrežama nije ništa objavio po tom pitanju. Tko zna možda je kao i nakon UEFA-ine dodjele, privatno preko poruke čestitao svojem bivšem suigraču.

Linker
18. travanj 2024 23:34