SIGURAN U KNEŽEVINI

Potpredsjednik Monaca: 'Valdes je sjajan vratar, no mi smo zadovoljni Subašićem'

Vasiljev je dao ovu izjavu svega 24 sata nakon što je Monaco pretrpio domaći poraz od Valenciennesa (1-2), u kojem je svih 90 minuta branio hrvatski vratar.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. prosinac 2013. 09:08

Ako je vjerovati riječima potpredsjednika francuskog nogometnog kluba Monaca, Vadima Vasiljeva, mjesto Danijela Subašića na vratima kluba iz Kneževine nije ugroženo.

Monaco je samo jedan od klubova kojeg se povezuje s potencijalnim dovođenjem još uvijek aktualnog vratara Barcelone, Victora Valdesa, koji na kraju aktualne sezone bez odštete napušta katalonsku prijestolnicu.

- Valdes u Monacu? On je sjajan vratar. Više vam ne mogu reći. No mogu vam reći da smo zadovoljni Subašićem – rekao je za L'Equipe Vasiljev.

Potpredsjednik Monaca dao je ovu izjavu za francuski portal svega 24 sata nakon što je Monaco pretrpio neočekivani domaći poraz od Valenciennesa (1-2), u kojem je svih 90 minuta branio hrvatski vratar.

Monaco nakon nepotpunog 19. kola zauzima drugo mjesto prvenstvene ljestvice s dva boda manje od vodećeg PSG-a, koji u nedjelju ugošćuje trećeplasirani Lille. Subašić je dosada u sezoni branio u svim utakmicama Le Championnata.

Linker
21. travanj 2024 19:28