Reuters / Juan Medina / REUTERS
NA IZMAKU SNAGA

POTPUNO ISKREN ISTUP SKUPOCJENE ZVIJEZDE REAL MADRIDA Suigrač Vatrenih izvisio bijelu zastavu i iznenadio priznanjem: 'Ja više ne mogu...'

Piše: Toni RončevićObjavljeno: 01. travanj 2017. 19:33

Portugalski branič Fabio Coentrao stigao je u madridski Real prije pet i pol godina i to za čak 30 milijuna eura iz Benfice. Doveden je kao pojačanje i u početku je sve bilo sjajno: redovito je igrao i prometnuo se u jednog od najvažnijih igrača 'Kraljeva'.

Međutim, nakon nekog vremena, zadesila ga je serija pehova, pao je u drugi plan i sada igra strahovito malo. Zanimljivo, dok bi velika većina igrača vjerovala u povratak, Coentrao kao da se već predao...

- Ja više ne mogu igrati za Real Madrid, nisam u stanju jednostavno. Ovaj klub traži puno, a ja nisam na toj razini. Smatram da si svi trebamo priznati vlastita ograničenja u nekom trenutku - iskren je lijevi bočni koji je ove sezone odigrao samo četiri utakmice u kojima je ubilježio svega 150 minuta i to ako gledamo sva natjecanja: Primeru, Kup Kralja, Ligu prvaka i Svjetsko klupsko prvenstvo.

Inače, problemi za Coentraa su počeli brojnim ozljedama, u jednom trenutku je i posuđen Monacu kako bi se vratio u željenu formu, ali kao ništa nije bilo dovoljno da se izvuče iz tih problema. Suigrač hrvatskih reprezentativaca Luke Modrića i Matea Kovačića je danas svjestan svoje cjelokupne situacije i ima realne poglede na nadolazeće ljeto.

- Ugovor s Realom imam do 2019. godine. Ako računaju na mene - odlično, ako ne - tražit ću drugi klub. Ali, u svakom slučaju, želim da sljedeća godina bude dobra i da se vratim na pobjednički kolosijek. Razmišljam i o povratku u Portugal, vidjet ću - naglasio je Fabio Coentrao u razgovoru za strane medije.

Linker
18. travanj 2024 04:19