Ribery
 REUTERS/Michael Dalder / REUTERS
ČUDAN POTEZ

POTRESI U BAYERNU ILI JE SVE SAMO PITANJE NESPORAZUMA? ZVIJEZDA BAYERNA NAPUSTILA KLUPU PRIJE KRAJA UTAKMICE 'To je sve bilo u dogovoru s trenerom'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. rujan 2018. 14:42

Bayern, kojeg vodi Niko Kovač, dobio je na svom stadionu u subotu Bayer Leverkusen sa 3-1 i jedini ima maksimalni učinak nakon tri kola. Strijelci za Bavarce bili su Tolisso (10), Robben (19) i James Rodriguez (89).

Ipak, pobjeda Bavaraca malo je pala u sjenu zbog ozljeda Tolissa i Rafinhe, ali i čudnom potezu Francuza Francka Riberyja o kojem su se raspisali mediji u Njemačkoj.

Naime, jedan od najboljih veznjaka svijeta odlučio je napustiti klupu već u 83. minuti susreta. Još uvijek nije poznat točan motiv ovakvog poteza Francuza. Je li možda uvrijeđen jer nije ušao u igru, ili je razlog ozlijeda mišića, ostaje za vidjeti.

- Ma nema veze ovo s utakmicom. Nisam ljut zato što nisam igrao, sve je ovo bilo u dogovoru s trenerom - kazao je Ribery.

Kako će se priča dalje razvijati ostaje za vidjeti, ali opće je poznato kako hrvatski strateg na klupi njemačkog velikana ne trpi nikakve oblike nediscipline.

Linker
25. travanj 2024 10:06