PAUZIRA TRI MJESECA

POTRESNA ISPOVIJEST BIVŠEG GOLGETERA HAJDUKA I PRAVOG MILJENIKA TORCIDE Nakon dvosatne operacije zavapio: 'Sretan sam i odsad dišem punim plućima'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 27.06.2017. u 09:10

 • Napadač ruskog prvoligaša Tosno Ante Vukušić imat će stanku od tri mjeseca nakon što je u Moskvi operirao desno plućno krilo, koje mu je proteklih godina stvaralo velike probleme.

  - Još sam u Italiji imao goleme probleme, liječnici su smatrali da su u pitanju leđa. Mučio sam se po 20-ak dana i onda bi samo prošlo. Međutim, kada sam došao u Rusiju, problemi su se ponovo javili i opet sam otišao na pregled. Ovog su puta liječnici ustanovili da su leđa u redu, ali da imam problem s plućnim krilom. Rekao mi je liječnik da je pravo čudo kako sam godinama igrao sa samo jednim plućnim krilom - ispričao nam je Vukušić, koji je u Moskvi imao dvosatnu operaciju da bi mu se izvadio zrak iz pluća.

  FUERTH, GERMANY - JULY 14: Ante Vukusic poses during the team presentation at Sportpark Ronhof Thomas Sommer on July 14, 2016 in Fuerth, Germany. (Photo by Bernd Müller/Bongarts/Getty Images)
  Bernd Müller/Bongarts/Getty Images
   

  - Slijedi mi stanka od dva-tri mjeseca. Ništa ne smijem raditi, ali sam sretan da sam riješio velik problem. Možda je upravo u tome i bio razlog mojoj slabijoj formi proteklih godina. Odsad dišem punim plućima - ponosno je poručio nekadašnji golgeter Hajduka.

  Iz drugih medija