Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX
ASISTENCIJA BISTROVIĆA ZA REMI

POVREMENI VATRENI ZABIO SVOJ TREĆI GOL OVE SEZONE, NJEGOVA MOMČAD DOŽIVJELA DEBAKL Primili su čak četiri gola u jednom poluvremenu

Piše: HinaObjavljeno: 29. veljača 2020. 19:53

Povremeni hrvatski nogometni reprezentativac Dario Melnjak bio je strijelac za Rizespor u susretu 24. kola turskog prvenstva, no njegova je momčad ipak izgubila na gostovanju kod Trabzonspora sa 2-5 (1-0).

Melnjak, koji je odigrao čitav susret, doveo je Rizespor u vodstvo od 1-0 u 36. minuti svojim trećim pogotkom u sezoni, no u nastavku je domaći sastav s četiri gola u razmaku od 20-ak minuta preokrenuo rezultat.

Ovom pobjedom Trabzonspor je zasjeo na vrh ljestvice sa 48 bodova, dva više od drugog Istanbul BB-a, a tri više od trećeg Galatasaraya i četvrtog Sivasspora, dok je Rizespor 14. sa 24 boda.

RUSIJA: Lokomotivu bod iz Sankt Peterburga, asistencija Bistrovića za remi CSKA

Bivši stoper hrvatske nogometne reprezentacije Vedran Ćorluka igrao je do 90. minute za Lokomotiv iz Moskve koji je u derbiju 20. kola ruskog prvenstva odigrao 0-0 na gostovanju kod vodećeg Zenita u Sankt Peterburgu.

Lokomotiv je peti na ljestvici sa 35 bodova, koliko imaju i drugi Krasnodar, treći CSKA Moskva i četvrti Rostov, dok je Zenit na vrhu sa 46 bodova.

Kristijan Bistrović bio je asistent za izjednačujući pogodak u 1-1 (0-0) domaćem remiju CSKA protiv Urala, on je na početku sudačke nadoknade ubacio loptu u kazneni prostor gostiju gdje je Mario Fernandes nakon smirivanja lopte prsima iz voleja pogodio za konačnih 1-1. Bistrović je ušao u igru u 68. minuti, dok je naš reprezentativni veznjak Nikola Vlašić odigrao čitav susret za moskovski sastav.

Zoran Nižić odigrao je svih 90 minuta za Ahmat iz Groznog koji je kao domaćin igrao 1-1 s Rostovom. Ahmat je sada sa 20 bodova na 13. mjestu ljestvice.

Linker
25. travanj 2024 13:55