Dean Mouhtaropoulos/Getty Images / Getty Images
BEGLIJANAC OTVORIO DUŠU

PRAVA ISTINA O TRANSFERU KOJI JE ZATRESAO NOGOMETNU EUROPU 'Željeli su me prodati klubovima za koje ne bih ni u snu igrao, a onda ja ispadam izdajnik'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. listopad 2018. 20:28

Belgijski nogometni reprezentativac Radja Nainggolan prošlog je ljeta iznenadio nogometni svijet kada je odlučio napustiti redove Rome i potpisati ugovor s Interom. Ipak, izgleda kako je to morao učiniti.

Nainggolan je nekoliko posljednjih sezona u Romi bio jedan od najvažnijih igrača u klubu i to je možda i glavni razlog zašto je Italija, ali i ostatak svijeta bio začuđen činjenicom da u konačnici ipak odlazi.

U jednom je trenutku čak bio proglašen i izdajnikom od strane navijača 'vučice', ali sada je odlučio izaći s pravom istinom koja stoji iza transfera.

- Odlazak nije moja krivica ili barem nije u potpunosti. Bio sam razočaran kako se ponašaju prema meni i to nisam mogao dopustiti. Napravio sam pogreške i ne krijem to, ali su oni radili neke stvari meni iza leđa koje nisam znao. Nisu došli razgovarati u četiri oka već su iza leđa dogovarali transfere s klubovima za koje ni u snu ne bih igrao - rekao je Nainggolan:

- Željeli su zaraditi što više novca od moje prodaje, a nisam mogao vjerovati s kakvim ekipama su pregovarali. Tretirali su me kao nevažnog igrača što me je najviše povrijedilo.

Linker
25. travanj 2024 17:08