Na fotografiji: stoje Jelečević, Stjelja, Šivak, Blagec te izbornik-igrač Lipovac, a čuče Glavan, Boban i Kruželj
 CROPIX
OSVETA SE SERVIRA HLADNA

PRAVA MALA DRAMA NA UVERTIRI VATRENIMA! HRVATSKI NOVINARI TRAŽILI VAR, MORAO ZAIGRATI I IZBORNIK Naši dominirali, Mađari zabijali i odnijeli pobjedu

Piše: HinaObjavljeno: 24. ožujak 2019. 15:31

Uvertira u večerašnji susret između Mađarske i Hrvatske u kvalifikacijama za EURO 2020. nije prošla najbolje

Hrvatski novinari poraženi su od mađarskih kolega 4-5 u susretu igranom u trening centru Ferencvarosa.

Bila je to utakmica u kojoj su hrvatski novinari igrali, a mađarski zabijali.

Veći dio utakmice 'cro pressovci' su dominirali, imali su tri sjajne prilike, pogodili su i vratnicu, dok su Mađari gotovo sve svoje prilike pretvorili u golove.

Utakmicu je obilježila i sporna situacija kod trećeg mađarskog gola, bilo je upitno je li lopta prošla gol liniju, no sudac je pokazao na centar. Uzaludno su hrvatska 'pera' tražila VAR, no sudac je bio neumoljiv.

Budimpesta, 240319.
Nepliget park.
Nogometna utakmica izmedju novinarskih reprezentacija
Madjarske i Hrvatske.
Na fotografiji: Nikola Lipovac.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Ronald Gorsic / CROPIX
Izbornik hrvatske vrste Nikola Lipovac također je morao obući 'kockasti' dres

Najbolji igrač utakmice bio je novinar Nove TV Milan Stjelja koji je zabio sva četiri gola za hrvatsku ekipu, dok su se druge strane istaknuli novinari vodećeg mađarskog sportskog dnevnika Nemzeti Sporta koji su postigli tri gola.

"Nezadovoljan sam rezultatom, ali pokazali smo volju i karakter. Igrali smo u puno težim okolostima nego što će to igrati 'Vatreni' večeras," kazao je Stjelja sa smiješkom dodavši: "Pokradeni smo, to je svima bilo jasno. Da je sudac koristio VAR njihov treći gol bi bio poništen."

Mađari su ovom prilikom uzvratili hrvatskim novinarima za poraz od 0-2, od prije tri godine, no za Hrvatsku je tada branio bivši vratar hrvatske vrste Marijan Mrmić.

Hrvatski novinari igrali su u sastavu: Danijel Blagec (HRT), Robert Jelečević (HRT), Vlado Boban (Nova TV), Marko Šivak (HRT), Mario Glavan (Arenasport TV), Dražen Krušelj (Jutarnji list), Milan Stjelja (Nova TV), te izbornik Nikola Lipovac (Jutarnji list), koji je ovom prilikom morao i zaigrati.

Dodajmo kako su nedostajala dva standardna igrača novinarske ekipe Marko Cvijanović (Novi list), te Hrvoje Tironi (24 sata).,l

Linker
20. travanj 2024 10:43