Darko Tomas / CROPIX
JAVIO SE I KLUB

PROCURILI NOVI DETALJI SKANDALA U KOPRIVNICI! Ponajbolji igrač hrvatskog prvoligaša i njegov rođak bili su napadnuti metalnom šipkom!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. rujan 2019. 18:53

NOVO: 'Muzafer Ejupi (31) pušten je na slobodu, a njegov rođak (32) koji je sudjelovao u teškom ozljeđivanju 53-godišnjeg Koprivničanca ostao je u pritvoru', saznaje Podravski.hr.

Podravski.hr tvrdi da ima i informacije iz nekoliko krugova bliskih Ejupiju. Prema njihovim saznanjima, "on i njegov rođak bili su napadnuti, navodno metalnom šipkom, te tako i zaradili ozljede. Čini se da je nogometašev rođak taj koji je zadao udarac muškarcu od kojeg je zaradio tešku ozljedu. Na koji način i kako trebalo bi se znati ovih dana nakon što se oglasi tužiteljstvo, kao i potvrdu tko je i kako i zbog čega izazvao sukob", stoji u tekstu.

-------------------------------------

"Jedan od ponajboljih Slavenovih nogometaša Muzafer Ejupi (31) uhićen je jučer nakon tučnjave u centru Koprivnice u kojoj je s rođakom (32) sudjelovao u tučnjavi s poznatim Koprivničancem (podaci poznati redakciji). Nesretni je Koprivničanac s teškim ozljedama završio u bolnici. Njih dvojica su lakše ozlijeđeni", javlja Podravski.hr o okršaju o kojem u četvrtak bruji Koprivnica.

Policija se o teškom incidentu zasad oglasila kratkim priopćenjem.

"Jučer, 25. rujna, oko 19.40 sati na ulici u Koprivnici u Ulici Antuna Nemčića došlo je do fizičkog sukoba između trojice muškaraca starosti 53, 32 i 31 godinu. Muškarac starosti 53 godine je dobio teške tjelesne ozljede, a 31 i 32-godišnjak lakše. Dvije osobe su uhićene i provodi se kriminalističko istraživanje", naveli su u Policijskoj upravi koprivničko-križevačkoj.

Ejupi i rođak su uhićeni, javlja isti portal, a nakon policijske istrage bit će poznato u kojoj je mjeri u tučnjavi sudjelovao nogometaš Slaven Belupa. Kao navodni razlog tučnjave navodi se sukob oko parkiranja.

Iz Slaven Belupa stiglo je kratko priopćenje bez konkretnih informacija o samom događaju i navodnoj umiješanosti Ejupija.

"S obzirom na veliki broj upita oko navodne umiješanosti našeg igrača u sukob koji se sinoć dogodio u Koprivnici, Nogometni klub Slaven Belupo ovim se putem želi obratiti javnosti. U ovom trenutku nemamo dovoljno kvalitetnu informaciju što se točno dogodilo da bi komentirali navedeni događaj. Nakon što saznamo sve detalje i nakon što nadležna tijela odrade svoj dio posla, ukoliko će biti potrebe za tim, klub će reagirati sukladno svojim pravilnicima", stoji u priopćenju Slaven Belupa.

31-godišnji Ejupi je povremeni makedonski reprezentativac. Rođen je u Skopju, stasao je u Vardaru, a u HNL je stigao 2015. godine, upravo u redove Slaven Belupa. Nakon jedne sezone u Koprivnici prešao je u NK Osijek za koji je zabio 19 golova u tri sezone, a u lipnju ove godine se vratio u Slaven Belupo.

Linker
18. travanj 2024 03:14