REUTERS/Michael Dalder
TVRDI EL CONFIDENTIAL

PROCURILO U MEDIJE: ŠPANJOLCI UHVATILI ZINEDINEA ZIDANEA U LAŽI Evo što je zapravo radio Gareth Bale dok je Real gubio još jednu utakmicu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. srpanj 2019. 18:32

Nogometaši Real Madrida u utorak su izgubili od Tottenhama 1:0 u pripremnoj utakmici igranoj u sklopu Audi Cupa u Münchenu, a u njihovom sastavu nije bilo Garetha Balea.

Velšanin otvoreno 'ratuje' sa Zinedineom Zidaneom koji ga se pošto-poto želi riješiti, a cijela priča oko njihovog sukoba puni medijske stupce već tjednima. Zidane je nakon susreta protiv Tottenhama rekao kako Bale nije bio dio momčadi jer je bolestan, a El Confidencial otkriva kako je on igrao golf u Madridu upravo u vrijeme dok su se njegovi suigrači znojili protiv 'Spursa'.

"Oko 20 sati u utorak navečer primjećen je na 14. rupi igrališta u Boadilli del Monte", tvrdi El Confidential.

Očito je to Baleov odgovor Realu i Zidaneu na sve što se događalo proteklih tjedana. Prvo ga je Zidane javno ponizio i otpisao iz svoje momčadi, rekavši da mu je bolje da što prije napusti Madrid, a onda su pak iz kluba blokirali njegov transfer u Jiangsu Suning koji mu je trebao donijeti tjednu zaradu veću od jednog milijuna funti.

Otvoreni sukob se nastavlja...

Linker
19. travanj 2024 12:35