Instagram
ŽIVOPISNA KARIJERA

PROSINEČKI GA JE POTJERAO IZ BIH, SRBIJU JE ZABAVLJAO AFEROM S KARLEUŠOM, SAD JE UHIĆEN U SRCU EUROPE Reprezentativac završio u centru za imigrante

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. ožujak 2019. 12:31

Ne prestaju muke za bivšeg reprezentativca BiH Ognjena Vranješa. Nakon što je izbačen iz Anderlechta i nacionalne reprezentacije sada je i priveden na aerodromu u belgijskom Charleroiju.

Nakon povratka iz Banja Luke policija u Belgiji odlučila je privesti Vranješa jer je prilikom pregleda putovnice utvrđeno kako mu je istekla boravišna dozvola, a obzirom da je strani državljanim morao je provesti noć u centru za ilegalne migrante u Steenokkerzeelu.

U službenom zapisniku stoji:

- Zaustavljena osoba tvrdila da je igrač Anderlechta, ali nije mogla pružiti niti jedan dokaz za to.

REUTERS/Francois Walschaerts
REUTERS

Postojala je i opcija da ga se odmah deportira u BiH, ali kako u tom trenutku nije bilo letova smješten je u centar u blizini aerodroma iz kojega je pušten nakon što je sređena čitava papirologija.

Teško je za vjerovati kako će se Vranješ dulje zadržati u Belgiji, pogotovo zbog posljednjih incidenata o kojima je u jednom trenutku govorio i Prosinečki kada ga je udaljio iz reprezentacije.

- Sam je sebe diskvalificirao iz reprezentacije. Reprezentativac jedne zemlje, tako i Bosne i Hercegovine, mora se dokazivati na terenu i van njega. Žao mi je, ali tako je. I Savez je reagirao i osudio njegove postupke prije izvjesnog vremena. Vranješ je ušao u sukob s navijačima, tetovaža, afere... Ne, to tako ne ide. Svi moramo biti u službi reprezentacije i države, podređeni cilju, plasmanu na Europsko prvenstvo - govorio je Prosinečki.

Linker
19. travanj 2024 19:51