REUTERS
STIGLA REAKCIJA

PROSINEČKI NIJE TREBAO DUGO ČEKATI NA ODGOVOR 'PREKRIŽENOG' KONTROVERZNOG REPREZENTATIVCA 'Jadno je što gledaju u čijem sam krevetu bio'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. veljača 2019. 12:59

Ognjen Vranješ, skandalima sklon nogometni reprezentativac Bosne i Hercegovine, odgovorio je javno odgovoriti Robertu Prosinečkom zbog izostavljanja iz redova svoje momčadi.

"Sam je sebe diskvalificirao iz reprezentacije. Reprezentativac jedne zemlje, tako i Bosne i Hercegovine, mora se dokazivati na terenu i van njega. Žao mi je, ali tako je. I Savez je reagirao i osudio njegove postupke prije izvjesnog vremena. Vranješ je ušao u sukob s navijačima, tetovaža, afere... Ne, to tako ne ide. Svi moramo biti u službi reprezentacije i države, podređeni cilju, plasmanu na Europsko prvenstvo. Nikakvi ni najmanji problemi u i oko ekipe nam ne trebaju", rekao je Prosinečki za Anadolu Agency.

REUTERS/Francois Walschaerts
REUTERS

Na odgovor nije trebalo dugo čekati.

"Jadno je što ne gledaju učinak i doprinos reprezentaciji, već to u čijem sam krevetu bio", rekao je Vranješ za Kurir.

Bivši reprezentativac BiH Sanel Jahić je pak potpuno podrupro odluku BiH izbornika o nepozivanu Vranješa.

"Odluka je potpuno ispravna, nema što. Mora postojati neki red i ne može nijedan igrač biti iznad reprezentacije", rekao je Jahić.

Vranješov seks skandal popularnom srpskom pjevačicom Jelenom Karleušom punio je naslovnice regionalnih medija u posljednje vrijeme, a prethodno je ovaj igrač više puta ‘zapalio’ susjedstvo svojim političkim stavovima koji veličaju tzv. Republiku Srpsku i velikosrpsku politiku.

Linker
16. travanj 2024 14:03