REUTERS
PLANOVI ZA SLJEDEĆU GODINU

RASPLIĆE SE BUDUĆNOST JEDNOG OD NAJTRAŽENIJIH NAPADAČA Oglasio se klub, odbio vrtoglavu ponudu i poručio: 'Sve je na igraču...'

Piše: Toni RončevićObjavljeno: 19. svibanj 2017. 21:51

Monacov nogometaš Kylian Mbappe je jedan od najtraženijih igrača u Europi, ali vodstvo njegovog kluba nikuda ne žuri - odlučili su odbiti ponudu Liverpoola i to u visini 75 milijuna eura i istaknuli kako ga žele zadržati još godinu dana.

Mbappe - jedan od najtalentiranijih napadača svijeta, privukao je interes najvećih europskih klubova zahvaljujući brojci od 26 pogodaka i 14 asistencija u svim natjecanjima.

- Učinit ćemo sve da ostane ovdje još godinu, ali sve je na njemu, njegova je odluka - izjavio je dopredsjednik Monaca Vadim Vasiljev.

Aktualni francuski prvak bi, u slučaju da zadrži 18-godišnjaka, dogodine mogao očekivati i još unosniji transfer, samim tim i vjerojatno rušenje svjetskog rekorda (u vlasništvu Paula Pogbe od 105 milijuna eura).

Također, osim Liverpoola, zainteresirani su i Real Madrid, Manchester United te brojni drugi klubovi. Rasplet bi se mogao znati uskoro, a najprije će se, po svemu sudeći, čekati odluka samog igrača.

Linker
22. travanj 2024 21:15