Reuters / Eric Gaillard Livepic
REUTERS

PLANOVI ZA SLJEDEĆU GODINU

RASPLIĆE SE BUDUĆNOST JEDNOG OD NAJTRAŽENIJIH NAPADAČA Oglasio se klub, odbio vrtoglavu ponudu i poručio: 'Sve je na igraču...'

AUTOR:
  • Toni Rončević

 • OBJAVLJENO:
 • 19.05.2017. u 19:51

 • Monacov nogometaš Kylian Mbappe je jedan od najtraženijih igrača u Europi, ali vodstvo njegovog kluba nikuda ne žuri - odlučili su odbiti ponudu Liverpoola i to u visini 75 milijuna eura i istaknuli kako ga žele zadržati još godinu dana.

  Mbappe - jedan od najtalentiranijih napadača svijeta, privukao je interes najvećih europskih klubova zahvaljujući brojci od 26 pogodaka i 14 asistencija u svim natjecanjima.

   

  - Učinit ćemo sve da ostane ovdje još godinu, ali sve je na njemu, njegova je odluka - izjavio je dopredsjednik Monaca Vadim Vasiljev.

  Aktualni francuski prvak bi, u slučaju da zadrži 18-godišnjaka, dogodine mogao očekivati i još unosniji transfer, samim tim i vjerojatno rušenje svjetskog rekorda (u vlasništvu Paula Pogbe od 105 milijuna eura).

  Također, osim Liverpoola, zainteresirani su i Real Madrid, Manchester United te brojni drugi klubovi. Rasplet bi se mogao znati uskoro, a najprije će se, po svemu sudeći, čekati odluka samog igrača.