REUTERS/Anton Vaganov
MEDIJI U BiH TVRDE

ROBERT PROSINEČKI NEĆE DUGO BITI BEZ POSLA! IGRAČI JASNO REKLI KOGA ŽELE NA KLUPI Legenda Vatrenih im poručila: 'Vidjet ćemo, sve je moguće...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. prosinac 2019. 12:31

Kako prenose mediji u susjednoj BiH, neuspjeh na klupi tamošnje reprezentacije ne bi se trebao pretjerano odraziti na trenersku karijeru Roberta Prosinečkog. Legenda Vatrenih i jedan od najboljih veznjaka svog vremena nije uspio izboriti direktan plasman na Euro 2020. godine te su mu se stoga prije očekivanog zahvalili na suradnji, ali izgleda kako Prosinečki neće dugo biti bez posla.

Naime, posljednjih tjedana sve se više spominje kao jedan od glavnih kandidata za klupu Crvene zvezde, ali i reprezentacije Azerbajdžana gdje je dužnost izbornika obnašao u razdoblju od 2014. do 2017. godine.

- Kada je on bio igrali izbornik smo vrlo dobro, ali tko god bude izbornik na igračima je da se trude, daju svoj maksimum i bore se za momčad. Savez je taj koji će odlučiti, ali osobno bih volio da se vrati - izjavio je azerbejdžanski reprezentativac Mahir Emreli.

Soccer Football - Euro 2020 Qualifier - Group J - Armenia v Bosnia and Herzegovina - Vazgen Sargsyan Republican Stadium, Yerevan, Armenia - September 8, 2019  Bosnia and Herzegovina coach Robert Prosinecki   REUTERS/Anton Vaganov - RC1C25D44A50
REUTERS/Anton Vaganov

Mediji u Azerbajdažnu također su prenijeli jednu izjavu popularnog 'Žutog' koji nije odbacio mogućnost povratka.

- Vidjet ćemo, sve je moguće. Azerbejdžan ima sve uvjete za postizanje još većih rezultata.

Također valja istaknuti kako je još uvijek aktualni izbornik Azerbajdžana Nikola Jurčević koji je s Prosinečkim surađivao u stručnom stožeru Vatrenih kada je izbornil bio Slaven Bilić.

Linker
03. svibanj 2024 15:59