Baku, 030915.
Bakcell arena stadion.
Nogomet, utakmica kvalifikacije za EURO 2016, grupa H Azerbajdzan - Hrvatska.
Na fotografiji: Robert Prosinecki, konferencija za medije.
Foto: Aziz Karimov / Pacific Pres / SIPA / CROPIX
(Photo by Aziz Karimov / |Pacific Press)/PACIFICPRESS_1022.13/Credit:Aziz Karimov/Pacific Pres/SIPA/1509041035 *** Local Caption *** 00722218
Foto: Aziz Karimov / Pacific Pres / SIPA / CROPIX / Aziz Karimov/Pacific Pres/SIPA/

Robert Prosinečki

NOVE INFORMACIJE

ROBERT PROSINEČKI PONOVNO OPERIRAN Bosanski mediji otkrili vijest koja je čuvana u strogoj tajnosti, iz bolnice objasnili zašto je morao 'pod nož'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 04.12.2018. u 10:02

 • Robert Prosinečki, izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, opet je podvrgnut operativnom zahvatu u Kliničkom centru Sveučilišta u Sarajevu.

  Bosanski mediji navode kako je 'Veliki Žuti' u subotu ponovno morao 'pod nož' i to deset dana nakon što je prvi put operirao tanko crijevo.

  'Prosinečki je ponovno morao biti operiran. Rana mu je sporo zarastala. Ništa nije strašno, ali je operacija, jednostavno, bila neizbježna ', rekli su iz Kliničkog centra Sarajevo za Dnevni Avaz.

  Za razliku od prve operacije, druga je obavljena u potpunoj tajnosti i za nju se nije znalo sve dosad.

  Prosinečki se nakon povratka iz Las Palmasa nakon prijateljske utakmice protiv Španjolske 18. studenog prvi put požalio na bolove u trbuhu, a četiri dana kasnije je hospitaliziran. Prva operacija trajala je gotovo četiri sata. Sada je vraćen na intenzivnu njegu, a prema napisima bosanskih medija njegov oporavak ide dobro.

  Iz drugih medija