Ronaldo i Messi
 REUTERS/Sergio Perez / REUTERS
NOGOMETNO PREPUCAVAJE

RONALDO TVRDI DA JE NAJBOLJI IKAD, A ODGOVOR IZ BARCELONE ODUŠEVIO JE EUROPU 'Ovdje na Camp Nou, možete gledati najboljeg u povijesti svakih 15 dana'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. prosinac 2017. 16:34

Portugalac Cristiano Ronaldo nedavno je osvojio i svoju petu Zlatnu loptu i tako se poravnao na vrhu sa svojim najžešćim rivalom Argentincem Leom Messijem.

Nakon svečane ceremonije nogometaš Real Madrida u svom je stilu dao intervju za France Football gdje je kazao kako ne postoji bolji igrač od njega.

- Ne vidim da je netko bolji od mene. Niti jedan igrač na svijetu ne radi stvari koje ja ne mogu, a ja radim ono što drugi ne mogu. Nema kompletnijeg nogometaša od mene, ja sam najbolji u povijesti - kazao je Ronaldo.

Naravno isto mišljenje ne dijele u Barceloni otkud je ekspresno stigao i odgovor, točnije, glasnogovornik Josep Vives čestitao je Ronaldu na uspjehu, ali za njega nema sumnje tko je najveći ikada.

- Iznimno cijenim Zlatnu loptu i Cristiana Ronalda. Uvijek smo ga smatrali sjajnim igračem, ali, ovdje na Camp Nou, možete gledati najboljeg igrača u povijesti svakih 15 dana, a to je Messi.

Linker
20. travanj 2024 15:40