Soccer Football - The Ballon d’Or awards - Theatre du Chatelet, Paris, France - December 2, 2019 Liverpool's Virgil van Dijk and Rike Nooitgedagt arrive REUTERS/Christian Hartmann
REUTERS/Christian Hartmann / CHRISTIAN HARTMANN REUTERS

Virgil Van Dijk

NIJE JOJ SE DOPALO

RONALDOVA SESTRA ŽESTOKO ODGOVORILA VAN DIJKU NA KOMENTAR O NJEZINU BRATU 'Dragi Virgile gdje god ti ideš, Cristiano je bio i otišao tisuću puta

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 03.12.2019. u 08:49

 • Sestra Cristiana Ronalda, Katia Aveiro napala je nizozemskog braniča Virgila Van Dijka nakon što se ovaj na dodjeli Zlatne lopte 'okomoio' na na njezinog brata.

  Naravno, kako to već obično biva kada ne dobije nagradu, Cristiano Ronaldo se nije pojavio niti na ovoj dodjeli što je bilo dovoljno Nizozemcu da ga malo 'bocne'.

  - Ronaldo se nije pojavio na dodjeli, znači li to da imaš sada rivala manje u borbi za nagradu - upitala je novinarka, a Van Dijk je uzvratio: Je li Ronaldo stvarno bio rival?.

  Ove riječi Nizozemca nisu se dopale sestri CR7 koja je odmah uzvratila na svojem Insttagram profilu:

            

   

  - Mislim da ovdje postoje ljudi koji su frustrirani! I van stvarnosti... Reporter: Cristiano Ronaldo neće biti ovdje večeras. Je li to jedan manje rival?" Van Dijk: 'Je li Cristiano Ronaldo stvarno rival?". Ovo je bio odgovor nizozemskog braniča koji nastupa za Liverpool, kada su ga pitali o odsustvu Ronalda s večerašnje ceremonije. Bilo je poznato da Ronaldo neće osvojiti večerašnju nagradu. Iako je osvojio važne kolektivne titule. Ali, to je neka druga rasprava i u budućnosti ćemo vidjeti gdje će ići istina o fudbalu - napisala je Katia pa se osvrnula na Van Dijka:

  "A sada, dragi Virgile gdje god ti ideš, Cristiano Ronaldo je bio i otišao tisuću puta. Vidi, moj dragi Virgil, taj Cristiano je tri puta bio prvak države u kojoj ti igraš godinama i još nijednom nisi osvojio titulu. Cristiano je čak bio i najbolji igrač i strijelac države u kojoj ti igraš. Usput, bio je mnogo mlađi od tebe. Onda, dragi Virgile, Cristiano je otišao na druga odredišta i postao najbolji igrač u povijesti Real Madrida. Real Madrid ti govori nešto, Virgil?

  Iz drugih medija