Salah i Warda
 Alex Livesey/Getty Images / Getty Images
SRAMOTAN POTEZ NOGOMETAŠA

SALAHOV SUIGRAČ IZBAČEN IZ REPREZENTACIJE NAKON ŠTO JE ZLOSTAVLJAO DJEVOJKE I SLAO IM GOLE FOTOGRAFIJE 'On nije normalan. On je seksualni predator'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. lipanj 2019. 18:46

Veliki skandal pogodio je reprezentaciju Egipta, a u centru pažnje bio je Amr Warda. Spomenuti je inače član grčkog PAOK-a, a trenutačnose zajedno sa svojom reprezentacijom igra Afrički kup nacija.

Ipak, nogometaš je skrenuo veliku pozornost na sebe nakon što su se u javnosti pojavile njegove golišave fotografije koje je slao djevojkama koje je pokušao zavesti. Sporne fotografije slaoi je na Instagram profile djevojkama koje je ranije zvao u svoju sobu, a da stvar bude gora po egipatsku reprezentaciju u čitavu je priču navodno upleten još jedan igrač.

- Odbila sam ih kada su me zvali u svoju hotelsku sobu. Onda su postali agresivni i Warda se baš odvratno ponašao - rekla je jedna od djevojaka.

Ubrzo se javila i druga djeovjka te potvrdila sve što se dogodilo.

- Warda nije normalan. On je seksualni predator. Najgora stvar koju sam napravila je što sam se sređivala za njega, a on me mjesecima zlostavljao i prijetio mi - objavila je druga djevojka.

Linker
19. travanj 2024 09:34