GETAFE, SPAIN - JANUARY 18: Jorge Sammir of Getafe CF gets oast Gareth Bale of Real Madrid during the La Liga match between Getafe CF and Real Madrid CF at Coliseum Alfonso Perez stadium on January 18, 2015 in Getafe, Spain. (Photo by Denis Doyle/Getty Images)
 Denis Doyle / 2015 Getty Images
PONUDA IZ SNOVA

SAMMIR IDE U KINU Getafeu pet milijuna eura, njemu deset milijuna za tri godine!

Na prvi pogled izgleda čudno da netko tko igra u Primeri odlazi u Kinu, ali kad vidite o kakvim se iznosima radi, onda je jasno zašto se Sammir odlučio na taj potez
Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 23. veljača 2015. 22:02

Sammir je na pragu odlaska u Kinu gdje bi za trogodišnji ugovor trebao inkasirati pravo malo bogatstvo. Jiangsu Guoxin Sainty, klub iz okolice Šangaja bi povremenom hrvatskom reprezentativcu trebao isplatiti milijun eura za potpis ugovora te 10 milijuna u slijedeće tri godine. Riječ je o neto iznosu.

Sammira smo u ponedjeljak navečer locirali u Madridu.

- Još uvijek sam tu u Španjoskoj. Istina je da imam ponudu ali čekam jedan mali detalj pa letim u Kinu – javio se Sammir. Koji je to 'mali detalj', Sammir je zadržao za sebe ali naši izvori sugeriraju kako je transfer praktički dogovoren. U srijedu bi bivši igrač Dinama trebao proći liječnički pregled pa staviti autogram na ugovor.

Zanimanje Kineza nije iznenađujuće s obzirom da se Sammir u posljednje vrijeme izborio za mjesto u momčadi i počeo igrati u skladu sa svojim talentom. Okidač nakon kojeg su Kinezi ušli u posao je utakmica s Espanyolom u kojoj je Sammir zaradio ocjenu 8 u španjolskom dnevnom listu Marca. Kinezi su se oduševili… Niti Getafe neće loše proći u tom poslu. Naime, za igrača kojeg su dobili praktički besplatno, inkasirati će pet milijuna eura na ime odštete.

Linker
16. travanj 2024 17:02