Screenshot
SEKS ZABAVA...

SKANDAL U NIŽELIGAŠKOM KLUBU! PIJANA DJEVOJKA ZADOVOLJILA IGRAČE NA STOLU ZA MASAŽU Nakon snimke uključila se i policija: 'Ma bila je željna zabave'

Nogometni seks-skandal zgrozio je Belgiju, no čini se da bi se priča mogla preokrenuti, ako je istina da je djevojka bila maksimalno - uračunljiva...
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. listopad 2019. 10:47

Naime, Espoir Minerois upleten je u seks skandal nakon što je u javnost izašla snimka seksualnih odnosa nekoliko njihovih igrača s golom djevojkom. Naravno, eksplicitna snimka zarazila je "društvene mreže", a na njoj se vidi djevojka koja puže po podu klupskog kafića, oralno zadovoljava jednog igrača, a potom se seksa s jednim od nogometaša na - stolu za masažu.

Jedan od nogometaša iz tog amaterskog kluba snimio je vidio i nakon što je razvalio mreže, javila se djevojka, ali i mama:

"Bila je pod utjecajem droge!".

Naravno policija je uključena u istragu, jer majka tvrdi da joj kći nije bila u "normalnom stanju".

"Zasad znamo da je nekoliko igrača bilo tamo, ali ne znamo što se točno događalo. Istražit ćemo tu priču, koja je već sad skandalozna", rekao je predsjednik nogometnog kluba Joseph Gaillard.

Nogometaši pak tvrde da su "stvari otišle predaleko", no da je djevojka s njima bila suglasna.

"Ma bila je normalna, ali kad su snimke krenule, onda se otrijeznila što je radila", rekao je navodno jedan od sudionika "zabave".

Linker
20. travanj 2024 13:33