Krešo Antolić (lijevo), ilustracija (desno)
 CROPIX
POŽAR NA VRBANIMA

ŠOK U RANO JUTRO NA ZAGREBAČKIM VRBANIMA Zapaljen automobil Dinamova direktora za sigurnost Krešimira Antolića. Golf je u potpunosti uništen

Piše: Hajdi Karakaš JakubinObjavljeno: 06. prosinac 2017. 10:52

Rano jutros oko 5,30 sati, ispred kućnog broja 9. Rujanske ulice na zagrebačkim Vrbanima pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima došlo je do požara osobnog automobila Golf IV sisačkih oznaka u vlasništvu Krešimira Antolića, člana Uprave i direktora za sigurnost GNK Dinamo. Antolićev auto u cijelosti je uništen, a vatrena stihija brzo se proširila i na susjedno parkirani Citroen C4 zagrebačkih oznaka Anite K. kojem je, pak, prednji dio oštećen.

Zagrebački vatrogasci pristigli su na mjesto buktinje za manje od 10 minuta nakon što je netko uočio plamteći automobil.

Policija trenutno provodi očevid kako bi se utvrdile okolnosti koje su dovele do požara odnosno je li u pitanju ljudski faktor ili kvar tehničke prirode.

A susjedi Rujanske ulice su zgroženi buktinjom.

- Strašno je puklo dva puta. Trgnula sam se iz sna. Vatrogasci i policija su vrlo brzo došli. Spasili su da vatra ne ošteti više automobila. Parkiralište je bilo puno vozila parkiranih nedaleko od zgrade, pa je izbjegnuta tragedija. Antolići su divna obitelj. Jutros sam vidjela Krešu kako nosi papire policiji. Da, djelovao je zabrinuto. Mislim da je taj auto dao svom mlađem bratu na korištenje – ispričala je za Jutarnji list jedna od susjeda.

Dok se čekaju rezultati policijskog očevida na poprištu paljevine, doznajemo da obitelj nije primala nikakve prijetnje. No situacija je, obzirom na situaciju u Dinamu unazad nekog vremena alarmantna što je i sam Antolić na tiskovnoj konferenciji prije nekoliko mjeseci ustvrdio kad je pred sedmu silu izašao s netom pretučenim trenerom Marijom Cvitanovićem.

Linker
18. travanj 2024 04:20