Soccer Football - 1999 Treble Reunion Match - Manchester United '99 Legends v Bayern Munich Legends - Old Trafford, Manchester, Britain - May 26, 2019 Manchester United's Ole Gunnar Solskjaer REUTERS/Andrew Yates - RC1D343BCE00
REUTERS/Andrew Yates

PIŠE DAILY MAIL

ŠOK ZA MANCHESTER UNITED NA DRUGOM KRAJU SVIJETA Uoči prve predsezonske utakmice jedan njihov član završio hitno u bolnici zbog predoziranja

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 12.07.2019. u 12:54

 • Član stožera Manchester Uniteda završio je u bolnici zbog navodnog predoziranja tijekom predsezonskih priprema u Australiji.

  Engleski Daily Mail otkriva da je riječ o osobi 50-ih godina koja se nalazi u stabilnom stanju nakon što je iz hotelske sobe u Perthu hitno prevezen u bolnicu Royal Perth, gdje mu je ukazana liječnička pomoć.

  Detalji cijelog slučaja nisu poznati, a engleski mediji ne navode koju je supstancu spomenuta osoba koristila niti navode njegovo ime.

  Manchester United predvođen menadžerom Ole Gunnar Solskjaerom stigao je na pripreme u Perth u ponedjeljak, a iz samog kluba ranije su potvrdili tek da je član stožera završio u bolnici nakon što mu je pozlilo.

  Ped 'Crvenim vragovima' dvije su pripremne utakmice u Australiji, protiv Perth Gloryja i Leedsa, prije nastavka turnejere i odlaska u Singapur i Kinu.

  Iz drugih medija