Aitor Alcalde/Getty Images
OLAKŠAO JE DUŠU

ŠOKANTNO PRIZNANJE BIVŠE ZVIJEZDE REALA I TOTTENHAMA 'Zbog obitelji sam se htio ubiti toliko puta...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. studeni 2017. 19:27

Bivši napadač Arsenala, Tottenhama, Manchester Cityja i Real Madrida Emmanuel Adebayor (33) otkrio je za medije manipulativno i iznuđivačko ponašanje svoje obitelji koje ga je dovelo na rub samoubojstva.

Togoanac, koji je sjajno zarađivao u Premiershipu, i preko 170.000 eura tjedno, otkrio je za So Foot kako je obitelj pokušala manipulirati njime zbog novca.

"Došlo mi je da se ubijem toliko puta. Držao sam to u sebi toliko godina i gadi mi se što su stvari došle do ove razine, ali olakšanje mi je što sam o tome progovorio", rekao je Adebayor.

On tvrdi da je uvijek slao novac svojoj obitelji i pokušao ju je podići iz siromaštva, ali oni su mu nastavili zagorčavati život usprkos njegovim naporima.

"Moja nogometna karijera završit će za tri ili četiri godine, ali moje obiteljsko prezime osoat će zauvijek s tim ljudima. Teško je zakopati neke stvari kada se teško trudite podići obitelj iz siromaštva, a oni i dalje idu protiv tebe. Uvijek sam svojoj mlađoj braći govorio da su nas obitelji izmanipulirale", dodao je Adebayor.

"Često mijenjam broj telefona da obitelj ne može do mene. Ne zovu da pitaju kako sam, nego zahtjevaju novac. To je bio slučaj i kada sam se ozlijedio u Tottenhamu. Dok sam bio na pregledu zazvonio mi je mobitel i tada su me pitali da im platim školarine za djecu. Mogli su prije barem pitati kako sam", objasnio je razočarani Adebayor, aktalni član Istanbul Basaksehira.

Iako Adebayor u intervjuu nije imenovao pojedine članove obitelji, poznato je kako posebno loš odnos ima s majkom koju je 2014. godine optužio da je na njemu koristila 'crnu magiju'.

Linker
18. travanj 2024 03:29