REUTERS
PIŠE MARCA

ŠPANJOLCI OTKRILI POZADINU PROPALOG TRANSFERA NEYMARA! RAZGOVARAO JE S PRIJATELJIMA, ALI I MODRIĆEM Sve je izgledalo kako će stići na Bernabeu, ali...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. listopad 2019. 19:01

U prijateljskom susretu igranom u Singapuru nogometne reprezentacije Brazila i Nigerije su odigrale 1-1, a susret je obilježila nova ozljeda brazilskog majstora Neymara. Napadača oko kojeg se ovog ljeta vodila velika bitka, točnije Brazilac je u jednom trenutku izrazio nezadovoljstvo igranjem u PSG-u i htio je pod svaku cijenu napustiti Pariz.

Kao prve opcije tada su se navodili Real Madrid i Barcelona iz koje je i ostišao put Parka Prinčeva 2017. godine u rekordnom transferu vrijednom 222 milijuna eura. Neymar je sada navodno ponovno sretan, ali je otrkio kako je nedavno pokušao učiniti sve kako bi napustio redove francuskog velikana.

Soccer Football - Ligue 1 - Bordeaux v Paris St Germain - Matmut Atlantique, Bordeaux, France - September 28, 2019  Paris St Germain's Neymar reacts  REUTERS/Regis Duvignau - RC1EA5E8CC10
REUTERS/Regis Duvignau

Čak je bio spreman platiti i 20 milijuna eura iz svog džepa kako bi isforsirao odlazak u Real. Kako prenosi Marca razgovarao je i s nekoliko igrača 'kraljevskog kluba', u prvom redu s kapetanom Sergijom Ramosom.

Kad god je govorio o Neymaru, stoper Reala i španjolske nogometne reprezentacije naglašavao je kako je Brazilac strašan napadač koji posjeduje veliku kvalitetu te kako ne bi imao ništa protiv njegovog dolaska na Bernabeu. Osim s Ramosom Marca ističe kako je Neymar razgovarao sa sunarodnjacima Casemirom i Marcelom s kojima ima poseban odnos, ali i Lukom Modrićem. Rezime čitave priče je bio da Neymar svim silama želi u Madrid.

U konačnici su predsjednik Florentino Perez i čelnici Reala shvatili kako će operacija njegova dovođenja koštati više od 200 milijuna eura ne računajući i veliku plaću koju bi mu morali ponuditi. Da čitava stvar bude gora po 'kraljeve' nitko u tom trenutku nije napustio klub, niti Gareth Bale niti James Rodriguez za koje se računalo da će gotovo sigurno skinuti bijeli dres.

Linker
20. travanj 2024 07:17