Jakov Prkic / Cropix
CROPIX

TURNIR '4 KAFIĆA'

SPREMA LI SE OVAKVO IZNENAĐENJE I ZA SVJETSKO PRVENSTVO? Evo tko je sve u zanimljivoj ekipi izbornika Zlatka Dalića i tko mu je kapetan

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 07.12.2017. u 15:49

 • Kao i prethodnih 15 izdanja, i 16. humanitarni malonogometni turnir “4 kafića” okupit će dobro poznata imena, a ovog puta promotor turnira je hrvatski izbornik Zlatko Dalić koji će sjediti na klupi Tropica.

  Vlasnik tog kultnog splitskog caffea, Marko Bralić-Keto priopćio je tko će igrati za Dalićevu ekipu.

  - Kapetan je Marko Livaja, a uz njega su zasad potvrđeni Križanac, Milović, Biliškov i Jarni, te Gogo Boljat kao asistent Dalića.

   

  Idemo dalje, za njihova protivnika u polufinalu, caffe Tempera (vlasnik Ognjen Jefhendić), igrat će Lorenzo Šimić, Mario Maloča, Zvone Kožulj, Franko Kovačević, Stanko Bubalo, Hrvoje Milić, Igor Musa i Toni Šunjič, a na golu je hajdukovac Karlo Letica, dok momčad vodi Vedran Runje.

  U drugom polufinalnom dvoboju sastaje se debitant Camel čiju je momčad u u odsutnosti Ivice Mornara predstavio njegov prvi asistent Denis Putnik.

   

  - S klupe momčad vodi Stanko Poklepović, a ekipu predvode Stipe Pletikosa, Robert Prosinečki, Ivica Olić, Dario Šimić, Hrvoje Vejić, Mario Stanić, Dado Pršo i Vlatko Đolonga - izdiktirao je Putnik.

  Za Kauri vlasnika Mate Parlova i Branimira Merčepa igrat će najmlađi sastav na čelu s Mariom Pašalićem i Antom Rebićem, a uz njih su Ante Erceg, Senijad Ibričić, Filip Bradarić, Nikola Moro i Mijo Caktaš, a vodi ih Armando Marenzi.

  Inače, kompletan prihod turnira odlazi Centru za rehabilitaciju Mir u Rudinama.

  Vladimir Dugandzic / CROPIX / CROPIX
   

  Iz drugih medija