GIUSEPPE CACACE AFP
RASPISALI SE MEDIJI

SPREMA SE 'KRAĐA' STOLJEĆA! ZIDANE BI USKORO MOGAO NAPUSTITI REAL Talijanski velikan nudi rekordnu plaću legendi kako bi zasjeo na europski tron!

Piše: Mihovil MekićObjavljeno: 06. ožujak 2020. 19:39

Poput bombe odjeknula je informacija u pojedinim stranim medijima kako bi legendarni Francuz Zinedine Zidane na kraju sezone mogao napustiti redove Real Madrida. Francuski se trener već jednom povukao s mjesta šefa struke 'kraljevskog kluba', a tada se govorilo kako je glavni razlog takvom epilogu bio loš odnos s predsjednikom Florentinom Perezom.

Na klupu je tada sjeo Lopetegui, a nakon njega i Solari, ali dvojac nije uspio učiniti nikakav bitniji pomak stoga je klub odlučio vratiti Zidanea nakon samo devet mjeseci. Od svog povratka na Bernabeu Zizou je osvojio španjolski Superkup, ali i ispao iz Kupa Kralja.

Ipak, nedavnom pobjedom protiv Barcelone vratio je Real na vodeće mjesto La Lige dok će u Ligi prvaka imati težak posao nadoknaditi zaostatak protiv Cityja i to na Etihadu (1:2). Kako god bilo počele su priče kako bi Zidane uskoro mogao ponovno napustiti Real, a ovog puta glavni razlog su problemi u svlačionici.

Real Madrid's French coach Zinedine Zidane waits for the start of the Spanish League football match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on March 1, 2020. (Photo by OSCAR DEL POZO / AFP)
OSCAR DEL POZO AFP

Ovakvu situaciju prvi žele iskoristiti u Juventusu gdje su mu spremni već ovog ljeta ponuditi ugovor. Francuski stručnjak je u odličnim odnosima s prvim čovjekom 'stare dame' Andreom Agnellijem koji mu je navodno spreman ponuditi trogodišnji ugovor uz plaću od osam milijuna eura, maksimalno koliko mogu ponuditi strategu kada su u pitanju pravila kluba.

Vjeruju u Torinu kako bi im dolazak Francuza podigao šanse za osvajanje Lige prvaka kao i činjenica da bi svojim dolaskom privukao brojna druga velika nogometna imena kao i sponzore. Priča i dalje nije službeno potvrđena, ali ostaje za vidjeti kako će se sve razviti do ljeta.

Linker
20. travanj 2024 12:54