Soccer Football - Ligue 1 - Paris St Germain Training - Ooredoo Training Centre, Saint-Germain-en-Laye, France - August 29, 2019 Paris St Germain's Neymar during training REUTERS/Charles Platiau - RC1F7490C3E0
REUTERS/Charles Platiau

ČEKA SE ODLUKA

STIGAO U BARCELONU, ALI NE KAKO BI SE POJAVIO TAMO GDJE SU GA SVI OČEKIVALI Neymar u svom stilu, procurilo čime se bavio tijekom posjeta Kataloniji

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 27.09.2019. u 14:47

 • Egide o tome kako se Neymar vraća u Barcelonu, ali ne na Camp Nou nego na lokalni sud obilaze svijet proteklih dana. Suđenje koje se ovoga petka održava u sporu brazilskog nogometaša i Barcelone dobilo je i svoju neslužbenu notu.

  Neymar je stigao u Barcelonu dan prije suđenja, a onda je s aerodroma brže bolje požurio na jedan tulum s prijateljima. Jutros se nije pojavio na sudu, gdje neće svjedočiti nego će ga predstavljati njegov odvjetnički tim, točnije dvojac Rodrigo Garcia - German Lopez.

  Podsjetimo, sporan je zadnji Neymarov ugovor s Barcom, po kojem igrač tvrdi da mu Barcelona duguje još 26 milijuna eura na ime bonusa od ukupno 40 milijuna koliko su dogovorili. S druge strane, zbog ranijeg odlaska u PSG, dakle zbog nemogućnosti da se ugovor odradi do kraja, Barca sada traži odštetu od Neymara i to na 75 milijuna eura.

  Na početku suđenja poznato je kako se dvije strane nisu uspjele nagoditi, a konačna odluka o tome tko je kome i koliko dužan bit će poznata do kraja dana.

  Valjda se Neymar dobro zabavio vani...

   

  Iz drugih medija