REUTERS/Charles Platiau
ČEKA SE ODLUKA

STIGAO U BARCELONU, ALI NE KAKO BI SE POJAVIO TAMO GDJE SU GA SVI OČEKIVALI Neymar u svom stilu, procurilo čime se bavio tijekom posjeta Kataloniji

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. rujan 2019. 16:47

Egide o tome kako se Neymar vraća u Barcelonu, ali ne na Camp Nou nego na lokalni sud obilaze svijet proteklih dana. Suđenje koje se ovoga petka održava u sporu brazilskog nogometaša i Barcelone dobilo je i svoju neslužbenu notu.

Neymar je stigao u Barcelonu dan prije suđenja, a onda je s aerodroma brže bolje požurio na jedan tulum s prijateljima. Jutros se nije pojavio na sudu, gdje neće svjedočiti nego će ga predstavljati njegov odvjetnički tim, točnije dvojac Rodrigo Garcia - German Lopez.

Podsjetimo, sporan je zadnji Neymarov ugovor s Barcom, po kojem igrač tvrdi da mu Barcelona duguje još 26 milijuna eura na ime bonusa od ukupno 40 milijuna koliko su dogovorili. S druge strane, zbog ranijeg odlaska u PSG, dakle zbog nemogućnosti da se ugovor odradi do kraja, Barca sada traži odštetu od Neymara i to na 75 milijuna eura.

Na početku suđenja poznato je kako se dvije strane nisu uspjele nagoditi, a konačna odluka o tome tko je kome i koliko dužan bit će poznata do kraja dana.

Valjda se Neymar dobro zabavio vani...

View this post on Instagram

Squad

A post shared by 3n310ta neymarjr (@neymarjr) on

Linker
27. travanj 2024 06:02