Screenshot
CRNI UTORAK

STIGLA STRAVIČNA VIJEST KOJE SU SE SVI PRIBOJAVALI Samo trojica nogometaša preživjela pad zrakoplova, scene očaja i nevjerice u klubu

Piše: HinaObjavljeno: 29. studeni 2016. 13:32

Trojica igrača brazilskog nogometnog kluba Chapecoense su među pest osoba koje su preživjele pad zrakoplova u Kolumbiji, a u kojem je danas poginulo 76 osoba, objavile su kolumbijske vlasti.

Igrači Alan Luciano Ruschel, Marcos Danilo Padilha i Jacson Ragnar Follmann su na popisu preživjelih kojeg je objavila Kolumbijska agencija za katastrofe. Osim njih trojice, preživjeli su i putnici Rafael Correa Gobbato i Ximena Suarez. Svih petoro preživjelih su hospitalizirani blizu mjesta nesreće. Po prvim informacijama, nesreću je preživjelo šest osoba, ali je policija naknadno javila kako je jedan unesrećeni podlegao ozljedama.

Nogometaši kluba Chapecoense Real putovali su u utorak Kolumbiju na finale južnoameričkog kupa protiv kolumbijskog Atletico Nacionala koje se igra u srijedu.

Južnoamerički nogometni savez (Conmebol) je u utorak odmah objavio da je finale južnoameričkog kupa otkazano.

Zrakoplov kompanije LAMIA u kojem je bila 81 osoba, a među njima i članovi Chapecoense Reala srušio se blizu grada Medelina nakon što je posada prijavila "električni kvar". Zrakoplov kompanije LAMIA je poletio iz Brazil, imao je zaustavljanje u Santa Cruzu u Boliviji prije nego je nastavio za Kolombiju.

U velikoj drami koja je pogodila klub nevjerojatna je i priča o osmorici nogometaša koji nisu putovali s momčadi i koji u svlačionici prate razvoj događaja.

Linker
26. travanj 2024 07:25