Neymar
 REUTERS/Charles Platiau / REUTERS
MORA NA OPERACIJU

STIŽU NAJNOVIJE INFORMACIJE IZ FRANCUSKE I UOPĆE NE IZGLEDA DOBRO Ozljeda Neymara je puno gora nego što se mislilo! Brazilca nema do kraja sezone?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. siječanj 2019. 10:22

Nogometaši PSG-a relativno su se lagano plasirali u osminu finala Kupa Francuske nakon pobjede protiv Strasbourga. Ipak, može se reći kako ih je pobjeda skupo koštala obzirom da su Parižani ostali bez ponajboljeg igrača, Brazilca Neymara.

Neymar je travnjak napustio u 62. minuti utakmice nakon što je ozlijedio zglob desne noge. Prve prognoze govorile su kako će Neymar gotovo sigurno propustiti okršaj osmine finala Lige prvaka protiv Manchester Uniteda koji je na rasporedu 12. veljače, ali izgleda kako je čitava priča puno gora.

Naime, francuski L'Equipe donosi vijest kako će Brazilac morati na operaciju koja bi ga mogla udaljiti od terena do kraja sezone.

Soccer Football - Ligue 1 - Bordeaux vs Paris St Germain - Matmut Atlantique, Bordeaux, France - December 2, 2018  Paris St Germain's Neymar during the match   REUTERS/Regis Duvignau
REUTERS/Regis Duvignau / REUTERS
Neymar

- Neymarove šanse da ponovno ode pod nož na skali od jedan do deset pokazuju broj devet - prenosi L'Equipe izjavu neimenovanog izvora iz francuskog kluba.

Neymar je petu metatarzalnu kost već operirao prošle godine, a zbog rehabilitacije je propustio ostatak klupske sezone. Međutim, također valja istakunuti kako je nastupio na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Linker
26. travanj 2024 13:45