Pula, 280416.
Konferencija za novinare na kojoj se obratio izvrsni direktor NK Istre 1961 gospodin Michael Remo Glover. Na fotografiji: Michael Remo Glover.
Foto: Goran Sebelic / CROPIX
Foto: Goran Sebelic / CROPIX

OGORČENJE U KLUBU

ŠTO SE TO DOGAĐA U HRVATSKOM NOGOMETU? Četvorica pretukla sina izvršnog direktora NK Istre, mladi Glover zadobio lakše ozljede

AUTOR:
  • Hina

 • OBJAVLJENO:
 • 24.08.2017. u 09:20

 • S lakšim ozljedama prošao je nogometaš Istre 1961 Macario Hing Glover, sin izvršnog direktora pulskog prvoligaša Michaela Glovera, nakon što su ga u ponedjeljak navečer iz još neutvrđenih razloga četvorica nepoznatih muškaraca fizički napala na izlazu iz svlačionice pulskog gradskog stadiona i potom pobjegli u nepoznatom pravcu, potvrdio je to Hini glasnogovornik kluba Marko Percan.

  Tim povodom NK Istra 1961 je u srijedu navečer izdala i priopćenje u kojem se izražava "ogorčenje radi nedavnih pokušaja zastrašivanja i vrijeđanja radnika i igrača Istre 1961 od strane huligana koji se pokušavaju sakriti iza maske nogometnih navijača".

  "U potpunosti osuđujemo sve oblike verbalnih ili fizičkih napada u društvu, a koji su se nedavno pretvorili u jasne izljeve mržnje i pokušaje destrukcije i nasilja usmjerene prema klubu, njegovim igračima i radnicima, a što bi trebalo biti odmah zaustavljene od strane nadležnih institucija", stoji u priopćenju za javnost na klupskom internetskom portalu.

  "Smatramo apsolutno neprihvatljivim da građani Pule, igrači i radnici kluba budu predmet pokušaja zastrašivanja, ili da su podložni ničim izazvanim verbalnim ili fizičkim napadima na javnim mjestima kao što je gradski stadion usred dana", navodi se u priopćenju u kojem se pozivaju mediji i nadležne institucije, Grad Pulu, Hrvatski nogometni savez i sve ostale organizacije da trenutno poduzmu sve potrebne radnje protiv pojedinaca koji narušavaju javni red i mir te ugrožavaju sigurnost u Puli, te uklone huligane i devijantno ponašanje iz hrvatskog nogometa i nogometnih stadiona.