Screenshot YouTube
NASILNA SMRT

STRAVIČAN ZLOČIN ŠOKIRAO BRAZIL Nogometaš slavnog kluba pronađen gotovo obezglavljen i isječenih genitalija: 'Dogodila se jako nasilna situacija'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. listopad 2018. 20:06

Stravičan zločin šokirao je Brazil. Tijelo nogometaša Daniela Correae Freitasa pronađeno je u Sao Jose dos Pinhaisu u brazilskoj državi Parana.

Freitas, poznatiji samo kao Daniel, bio je nogometaš brazilskog velikana Sao Paula, a njegovo tijelo pronašli su građani koje je zatekao užasan prizor. Naime, 24-godišnjeg nogometaša zatekli su gotovo obezglavljenog i isječenih genitalija, javljaju tamošnji mediji.

"Nogometni klub Sao Paolo izražava duboko žaljenje zbog smrti veznog igrača Daniela Corree Freitasa", priopćili su iz kluba preko društvenih mreža.

Iako službeno nisu potvrđeni nikakvi detalji, lokalne novine 'Band D' javljaju da je nogometaš najvjerojatnije bio brutalno mučen prije nego što je preminuo.

"S obzirom na stanje njegovog tijela, može se reći da se dogodila jako nasilna situacija. Čovjek je imao dva duboka reza na vratu, gotovo je obezglavljen, a njegove genitalije su presječene. Put na kojem je nađen je uglavnom pust i već je poznat po ostavljanju tijela", izjavio je za spomenuti medij jedan lokalni policajac.

Ubijeni Daniel svoju je nogometnu karijeru počeo u Botafogu, zatim se preselio u Sao Paulo iz kojeg je pak često odlazio na posudbe. U posljednje vrijeme nastupao je za drugoligaša Sao Bento.

Linker
25. travanj 2024 12:46