CROPIX
PRIJAVITE SE PREKO SN-A

SUDJELUJTE U SPEKTAKLU Još samo nekoliko dana za prijave na Kutiju šibica!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. studeni 2016. 15:55

Još je samo nekoliko dana preostalo svim zainteresiranim ljubiteljima malog nogometa da svoje momčadi i ekipe prijave na sudjelovanju na ovogodišnjem, 46. malonogometnom turniru “Kutija šibica 2016. powered by Coca-Cola”, čiji ukupni nagradni fond iznosi nevjerojatnih 300.000 kuna.

Zanimljivo, u promociju najvećeg malonogometnog spektakla u Hrvatskoj, ali i cijeloj regiji, “Kutija šibica 2016. powered by Coca-Cola”, nakon košarkaša Cibone pridružili su se i hokejaši Medveščaka te nogometaši zagrebačkog Dinama. Prepoznajući vrijednost i atraktivnost ovog sportskog događaja, na koji se prijavljuju momčadi iz cijele Hrvatske, hokejaši Lucas Lessio i Mate Tomljenović te poznate Dinamove snage - Mario Šitum, Borna Sosa, Domagoj Pavičić, Bojan Knežević i Filip Benković, odlučili su pozvati zaljubljenike u mali nogomet da iskoriste posljednje dane prijava i osiguraju svoje sudjelovanje na turniru čiji je ukupni nagradni fond doista fenomenalan.

Kako prijave za sudjelovanje na “Kutiji šibica 2016. powered by Coca-Cola” završavaju u nedjelju, požurite se i prijavite na www.kutija-sibica.hr, jer prijave završavaju u nedelju 13. studenoga točno u ponoć, dok su izravne prijave u Domu sportova otvorene do srijede 16. 11. 2016. do 20.00 sati!

Posebnost ovogodišnjeg turnira uz već tradicionalni seniorski turnir i veternarski turnir koji ove godine slavi svoju desetu obljetnicu, jest i održavanje prvog malonogometnog turnira za žene! Upisnina za turnir seniora i veterana (rođeni 1978. i stariji) iznosi 1.000,00 kuna, dok je cijena upisnine za Turnir žena simboličnih 400,00 kuna.

Linker
26. travanj 2024 15:18