Zagreb, 281217.
Dom sportova, dvorana II.
Utakmica finala seniorskog turnira 47. Kutija sibica,
Biberon Amarena - MNK Cvjetno poliklinika Milojevic.
Na fotografiji: MNK Cvjetno poliklinika Milojevic.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Ronald Gorsic / CROPIX / CROPIX

STIŽU SVI PROŠLOGODIŠNJI OSVAJAČI

SVE JE SPREMNO ZA NAJVEĆI MALONOGOMETNI SPEKTAKL U REGIJI U subotu starta 48. izdanje slavnog turnira Kutija šibica

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 23.11.2018. u 11:52

 • Sve je spremno za najveći malonogometni spektakl u regiji pa „Liga prvaka  za malonogometaše“, kako je Kutiju šibica nazvao legendarni vatreni Dario Šimić, počinje u subotu 24. studenog. Utakmicama pretkola i prvog kola starta 48. izdanje Malonogometnog turnira Kutija šibica 2018. powered by Coca Cola.

  Kutiju šibica će ove godine otvoriti ekipe HRT-a i Šestine Dobar tek utakmicom u SD Dubrava, a već u nedjelju 25. studenog se nastavljaju utakmice u SD Trnsko.  Tijekom prvog dana na parket će izaći neke zanimljive ekipe poput iskusnih Borongaj Lugova koji su osvojili Kutiju 2016. godine, a sasvim sigurno će dosta zanimanja izazvati i nedjeljni okršaj novih miljenika zagrebačke publike ekipe Croatian Red Cross All Star sačinjene od azilanata iz zagrebačkog prihvatilišta. Dečki su prošle godine nastupili prvi put i iako su ispali u prvom kolu zaradili su simpatije gledatelja a za ovu godinu, nogometaši iz Sirije, Afganistana, Iraka, Irana, Alžira i  Nigerije najavljuju prolazak u drugi krug, a prva je stepenica na tom putu ekipa Garanta protiv koje, u nedjelju,  igraju u Trnskom. Za ovogodišnje izdanje dečki su složili ekipu od 30 nogometaša koji su redovito zajedno trenirali a na utakmicu dovode i brojne navijače pa se očekuje vatrena atmosfera.

   

  Inače, na Kutiju dolaze i svi prošlogodišnji osvajači naslova uglavnom u sastavima u kojima su osvojili turnir. Nažalost, branitelji naslova u glavnom turniru MNK Cvjetno Poliklinika Milojević nastupaju bez tragično preminulog Matije Capara po kojemu je nazvana i nagrada za najboljeg igrača turnira. I braniteljice naslova u turniru žena SC Flegar ovaj put dolaze bez Tihane Nemčić koja zbog obaveza prema klubu sa Sardinije neće stići na turnir barem u ovoj početnoj fazi. Inače, djevojke s turnirom kreću 4. prosinca.  

  Karte za sve utakmice do same završnice moguće je kupiti po cijeni od 10 kuna, a više informacija kao i raspored igranja utakmica moguće je pronaći na službenoj stranici turnira te na Facebook profilu turnira.

  Iz drugih medija