REUTERS
U RAZGOVORU ZA FOX SPORT

SVI SU OSTALI IZNENAĐENI! LIONEL MESSI GOVORIO O SVOJEM NAJVEĆEM RIVALU KAO NIKADA DO SADA Argentinac otvorio dušu: 'Nedostaje mi Cristiano Ronaldo'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. lipanj 2019. 15:19

U razgovoru za Fox Sport argentinski čarobnjak Lionel Messi potpuno je otvoreno progovorio o svojem najvećem rivalu, Portugalcu Cristianu Ronaldu. Argentinac je priznao kako mu CR7 nedostaje otkako je prije godinu dana napustio Španjolsku.

- Još prije početka sezone sam rekao nešto što je naljutilo navijače Reala, ali se u konačnici pokazalo da sam bio u pravu. Rekao sam koliko će im nedostajati Ronaldo. Pa, kako im ne bi nedostajao netko tko je u prosjeku zabijao 50 pogodaka po sezoni!? To je za Real bio veliki gubitak kao što bi bio za bilo koji klub. Nedostaje i čitavoj ligi jer je i nju činio puno jačom, važnijom kao i svoj klub. Nedostaje i meni. Barcelona i ja smo protiv Ronalda i njegovog Reala svake godine morali biti sve bolji kako bi osvojili naslov. Mislim da je takva vrsta rivalstva bila dobra za nas - poručio je Messi.

Mnoge je iznenadila ovakva izjava Lea Messija jer do sada je većina smatrala kako među njima vlada veliko neprijateljstvo, ali Argentinac je s velikim poštovanjem i divljenjem govorio o svom ljutom rivalu.

Linker
26. travanj 2024 10:09