REUTERS/Marcelo del Pozo
TRENUTAK INSPIRACIJE

Svjetski mediji 'pokleknuli' pred Hrvatovom genijalnošću: 'Sveti Modrić, spasioc...'

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 08. veljača 2016. 11:01

Dan nakon sjajnog gola Luke Modrića protiv Granade koji je Real Madridu donio vrijednu 2-1 pobjedu hrvatski reprezentativac našao se na naslovnicama uglednih madridskih dnevnika, Marce i Asa, kao i ostalih uglednih svjetskih medija.

Marca Hrvatov gol opisuje kao 'bombu', a u tekstu pod naslovom "Modrić spasio Realove šanse u ligi' analizira učinak Realovih igrača. 'Modrićev potez spasio je Zidaneov Real', stoji u Asovom tekstu.

"Kada se Granada bližila osvajanju jednog boda Modrić je spasio stvar razornim udarcem izvan kaznenog prostora“, stoji u L'Equipeovom tekstu.

"Kada je momčad bila bez ideja i kada se Real mučio, došao je Modrić i nevjerojatnim udarcem ostavio Andresa bez opcija“, stoji u tekstu Gazzette dello Sport pod naslovom 'Sveti Modrić'.

Engleski Guardian piše kako Real nije zaslužio pobjedu, ali da je Modrićev gol bio spektakularan.

"Real je ponovno teško pobijedio, a gol je bio savršen. Modrić je bio najbolji na travnjaku“.

"Modrićev gol spriječio je tragediju“, stoji u tekstu El Mundo Deportiva. "Bila je to pobjeda koja ne skriva kako momčad loše igra“, stoji u zaključku.

ABC piše kako je "Modrić spasioc Reala“, kao i da je njegov gol podsjetio na sjajan pogodak Manchester Unitedu prije par godina u Ligi prvaka.

Linker
19. travanj 2024 07:36