PONOVNO BRILJIRA

TAKO JE ZABIJAO SAMMIR Pogledajte vrhunsku akciju bivšeg dinamovca i gol koji vrijedi tri milijuna godišnje!

Bivši hrvatski reprezentativac Sammir postigao je majstorski zgoditak u 15. kolu Kineskog prvenstva u domaćoj pobjedi svog Jiangsu Guoxin-Saintya nad Shanghai Greenland Shenhuom (3-2).
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 25. lipanj 2015. 12:14

Sammir je zabio prvi gol na utakmici, svoj ukupno treći za Jiangsu, i to nakon prekrasne akcije koju je sam i započeo i završio. Bivši dinamovac je u 7. minuti primio loptu na sredini terena, odigrao prekrasan dubinski pas sa suigračem na desnom boku, potom u punom trku pokupio loptu, kao metak se probio kroz obranu i matirao protivničkog vratara prije nego se ovaj stigao i postaviti na udarac.

Kao najskuplji igrač momčadi (u tri godine trebao bi zaraditi oko 11 milijuna eura), Sammir je još jednom bio jedan od najboljih igrača svoje momčadi koja je šesta na ljestvici od 16 klubova. Novim pogotkom se pohvalio i na Instagramu, bez ikakvog komentara, samo je objavio video. Sammir je kod vodstva 2:0 namjestio i penal, ali ga onda je i sam promašio, tj, pucao malo preležerno u golmanovu lijevu stranu.

Gosti iz Šangaja su u uzbudljivoj utakmici, uspjeli nakon vodstva domaćina od 2:0, izjednačiti na 2:2 pogotkom Australca Tima Cahilla. Jiangsu je do pobjede došao zgoditkom Vidara Oerna Kjartanssona.

U Kineskoj ligi vodi Guangzhou Evergrande 29 bodova, ispred Shanghai East Asie i Beijing Guoana, koji imaju isto bodova kao vodeći.

Linker
20. travanj 2024 14:51