MARCO BERTORELLO AFP
'BAŠ SU NEZAHVALNI!'

TAKO TO RADI ZLATAN IBRAHIMOVIĆ! IBRA U SVOM STILU ODGOVORIO NA UVREDE I NAPADE 'Dao sam im više od 100 milijuna eura, pa zar ta cifra nije dovoljna?'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. travanj 2020. 22:33

Zlatan Ibrahimović trenira u Švedskoj gdje čeka smirivanje situacije, nastavak uzbuđenja u talijanskoj Serie A. No nisu svi oduševljeni što je na sjeveru, pogotovo njegovi bivši fanovi iz Malmöa koji mu na dnevnoj bazi uništavaju statuu...

Ibra je izazvao ogorčenje navijača nakon što je kupio 25 posto dionica velikog rivala Hammarbyja. Njegov kip ispred stadiona je uništen, navijači mu ne opraštaju izdaju.

"Igrao sam za Malmö i uradio sam za njih dosta iako više nisam dobrodošao tamo. Osjećam da sam bio previše dobar prema njima.", rekao je i dodaje:

"Dao sam im više od 100 milijuna eura. Zar nije dovoljna ta cifra za jedan švedski klub u ovako teškim vremenima? Trebali bi mi biti zahvalni", poručio je Zlatan u svom stilu.

Ibrahimović se u siječnju vratio u Milan nakon što mu je istekao ugovor s LA Galaxyjem, a njegov ugovor s "Rossonerima" završava u srpnju.

"Moram se vratiti u Italiju kako je to predviđeno mojim ugovorom. Kao profesionalac morate se držati onoga što se potpisali. Tko je mogao znati da će se pojaviti koronavirus i za dva tjedna preokrenuti svijet naopako," rekao je švedski napadač.

Na pitanje hoće li se vratiti u Švedsku i zaigrati za Hammarby, Ibrahimović je ostavio otvorenima vrata povratka.

"Ne znam. Uvijek sam govorio da neću igrati tamo, ali rekao sam i druge stvari koje su se promijenile pa ćemo vidjeti," kazao je Ibrahimović koji je tijekom karijere igrao za Malmo, Ajax, Juventus, Inter, Barcelonu, Paris St Germain i Manchester United.

Linker
25. travanj 2024 11:42