REUTERS
JOŠ ČEKA NA PRVI POGODAK

TALIJANI BEZ IMALO MILOSTI ZA CRISTIANA RONALDA! ZVIJEZDA JUVENTUSA DOBILA NOVI NADIMAK Portugalac više nije CR7, evo što su mu 'skuhali' na Čizmi

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. rujan 2018. 17:30

Otkako je stigao u Juventus Cristiano Ronaldo odigrao je ukupno 270 minuta u dresu 'stare dame' i pritom uputio 23 udarca prema protivničkim vratima. Ipak, Portugalac još uvijek nije uspio postići prvi pogodak za Juve.

Srećom po talijanskog giganta njegova neefikasnost trenutačno se ne odražava na rezultat obzirom kako je Juve vodeći klub prvenstva i ima maksimalnih devet bodova iz tri utakmice. Trener Allegri je nakon utakmice protiv Parme poručio kako je samo pitanje vremena kada će 'portugalski stroj' proraditi, ali mediji na 'čizmi' s druge strane nimalo ne štede jednog od najboljih igrača svijeta.

Soccer Football - Serie A - Juventus v Lazio - Allianz Stadium, Turin, Italy - August 25, 2018  Juventus' Cristiano Ronaldo reacts after the match   REUTERS/Massimo Pinca
REUTERS

Ugledni talijanski list Corriere dello Sport tako je 'dao' novi nadimak Ronaldu, Portugalac više nije CR7 već je CR5.5, time list aludira na posljednju ocjenu koju je Ronaldo dobio za svoj natup protiv Parme.

- Ronaldo još mora čekati. Ovih 270 minuta nije bilo dovoljno, a njegov doprinos željno očekuju i suigrači, Uprava i navijači. Za sada njegova potraga za formom nije previše koštala momčad, ali prema onome što je do sada pokazao, CR7 je CR5,5 - stoji u komentaru novinara.

screenshot

Linker
24. travanj 2024 03:21