Goran Sebelic / CROPIX / CROPIX
OPET UZ BOK MALDINIJU?

TALIJANI LANSIRALI VELIKU NAJAVU: ZVONIMIR BOBAN VRAĆA SE U REDOVE MILANA? 'Već krajem tjedna bi mogao preuzeti ovu funkciju'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. lipanj 2019. 17:24

Prema napisima talijanskih medija, Zvonimir Boban mogao bi se uskoro vratiti u redove svog bivšeg kluba AC Milana čije je boje kao igrač branio između 1991. i 2001. godine i s kojim je osvojio četiri naslova talijanskog prvaka i jednu Ligu prvaka (1993/94).

Corriere della Sera tvrdi da bi se Boban mogao vratiti u redove 'Rossonera' kao sportski direktor i biti prvi suradnik svog prijatelja i kolege iz igračkih dana Paola Maldinija koji je pristao preuzeti ulogu tehničkog direktora kluba.

"Zvonimir Boban mogao bi već krajem ovoga tjedna biti potvrđen kao novi sportski direktor. Milan traži nasljednika Leonardu nakon što se Brazilac nije uspio dogovoriti s vodstvom o viziji vođenja kluba te je otišao s ove pozicije prošlog tjedna", piše talijanski dnevnik.

Boban je od svibnja 2016. desna ruka FIFA-inog predsjednika Giannija Infantina, odnosno glavni savjetnik generalnog sekretara pri Međunarodnoj nogometnoj federaciji.

Ima li istine u napisima talijanskog dnevnika ostaje za vidjeti, a Boban se zasad nije oglasio po ovom pitanju.

Linker
19. travanj 2024 00:15