Getty Images
HRVATSKA JE OSJETILA NJEGOVE GODINE

TEORIJA ZAVJERE DOBILA NASTAVAK Legenda raskrinkala 'klinca' koji je brutalno nagazio Modrića!

Piše: Slaven KižlinObjavljeno: 05. srpanj 2016. 19:17

Renato Sanches oduševio je svijet svojim nogometnim umijećem. Premda mu je tek 18 godina igra kao prekaljeni nogometaš, a to je ponukalo mnoge da posumnjaju u njegove godine. Jedan od njih je i Guy Roux, legendarni trener koji je čak 44 godine vodio samo jedan klub - Auxerre. Prije 11 godina se umirovio, a onda je 2007. zasjeo na klupi Lensa i to na pet utakmica.

Ovaj 77-godišnjak uživa u zasluženoj mirovini, tijekom Eura angažirala ga je rumunjska (?) TV postaja na kojoj se osvrnuo na novu portugalsku zvijezdu.

- Sanches kaže kako ima 18 godina, ali vjerujem kako bi to trebalo provjeriti. Datum rođenja upisan je puno kasnije nego što se to zbilo. Mislim da je star 23 iili 24 godine, no to ne umanjuje njegov nogometno znanje - rekao je Roux podgrijavši stare teorije o krivotvorenju godine rođenja.

Sanches je upisan u matične knjige puno kasnije nego što je rođen, tek sa pet godina, jer je odrastao u iznimno siromašnim uvjetima. Benfica ga je testirala, i testovi su pokazali kako je Sanches još uvijek adoloscent, a ne odrastao čovjek.

Bilo kako bilo, nova zvijezda Bayerna igra kao da mu je 30...

Linker
24. travanj 2024 10:32