Screenshot: Youtube
PIŠU AUSTRALCI

TEŠKE OPTUŽBE NA RAČUN USPJEŠNOG HRVATSKOG NOGOMETAŠA Policija ga privela zbog navodnog seksualnog uznemiravanja, uzela mu putovnicu...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. veljača 2019. 20:25

Marko Šimić prava je nogometana ikona u Indoneziji gdje od 2017. godine nosi dres tamošnjeg prvaka Jakarte, ali prema posljednjim informacijama mogao bi se naći u velikim problemima.

Naime, nogometaš je priveden u Australiji pod optužbom za napad i seksualno uznemiravanje. Točnije, optužila ga je jedna od putnica na letu iz Indonezije u Australiju, prenosi News.com.au.

Spomenuti je putovao sa suigračima na utakmicu protiv australskog kluba Newcastle Jetsa, a putnica ga je prijavila osoblju aviona, a nogometaša su nakon slijetanja u Sydney dočekali policajci.

Odmah je u pratnji odvjetnika izašao pred sutkinju koja je poručila kako će njegov slučaj tretirati kao i svaki drugi bez obzira što se inzistiralo na ubrzanju procedure. Hrvat će se braniti sa slobode, ali mu je oduzeta putovnica do idućeg saslušanja koje je na rasporedu 9. travnja.

31-godišnji napadač rođen je u Pakracu, rodom je iz Kutine, a prve nogometne korake napravio je na šljaci Kantride. U Hrvatskoj je igrao za Inter i Lokomotivu, dok je u inozemstvu oblačio dresove Khimkija, Ferencváros, Vasas, Bełchatów, Bình Dương, Đồng Tháp, Negeri Sembilan, Melaka United...

Linker
19. travanj 2024 20:22